• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Vijesti

27.10.2024

11:40

Dan žalosti u Bijelom Polju: Ubica Milanke i Jovana još na slobodi

Printscreen

Vesti

Dan žalosti u Bijelom Polju: Ubica Milanke i Jovana još na slobodi

Podeli vest

Alija Balijagić (65) koji je osumnjičen za dvostruko ubistvo se i dalje nalazi na slobodi. Bijelo Polje proglasilo dan žalosti zbog ubijene sestre i brata!

Oko 40 sati traje intezivna potraga za Balijagićem, za koga se sumnja da je ukradenom puškom ubio brata i sestru Milanku i Jovana Madžgalja.

Na teritoriji opštine Bijelo Polje danas je proglašen Dan žalosti zbog tragičnog događaja u kome su Madžgalji smrtno stradali kao nevine žrtve.

Foto: shutetterstock

 

"Ovaj tragični događaj izazvao je tugu i nemir kod kompletne javnosti Bijelog Polja i Crne Gore. Dan žalosti obeležava se isticanjem zastave na pola koplja kod svih lokalnih i državnih organa i drugih pravnih lica koja ističu zastavu na području Opštine Bijelo Polje. Na Dan žalosti neće se održavati događaji sa zabavnim sadržajima, lokalni elektronski i drugi mediji dužni su svoje programske šeme prilagoditi Danu žalosti, a ugostiteljski objekti svoje poslovanje treba da obavljaju primereno Danu žalosti", navodi se u saopštenju Opštine Bijelo Polje.

Foto: profimedia

 

U traganju za Balijagićem, policiji se juče pridružila vojska, a pored ljudstva uključeni su psi tragači, helikopteri i dronovi. Takođe, u potragu se uključila i Srbija.

Kako je naglasio načelnik Odjeljenja bezbednosti (OB) Bijelo Polje Haris Đurđević radi se o izuzetno opasnom povratniku, koji je zbog višestrukih krivičnih dela u zatvorima proveo više od 30 godina.

- Činimo sve na njegovom pronalaženju, još jednom apelujemo na stanovništvo na strpljenje i da ukoliko imaju bilo kakva saznanja odmah obaveste policiju na broj 122 - rekao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija