• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.11.2023

12:51

Terzić: Sve što nudi Miloš Jovanović jeste da Srbija stane!

Zoran Sinko

Vesti

Terzić: Sve što nudi Miloš Jovanović jeste da Srbija stane!

Podeli vest

Sve što nudi Đilasova desna kolona na čijem je čelu Miloš Jovanović jeste da Srbija stane i to pod plaštom stvaranja nekakve tehničke Vlade kojom bi se rukovodilo iz antisrpskih centara moći, piše član predsedništva SNS

" Naravno, to je dogovoreno u centrali DSS-a prilikom razgovora Jovanovića i političkih savetnika američke i britanske ambasade. Narod ne želi da sluša, ali njih mora. Zato se sada upinje da odbrani one koji poput Pavla Grbovića za manastir Banjska otvoreno govore da je regrutni centar za obuku terorista, čime Jovanović besramno postaje saučesnik novih udara na SPC i na srpsku državu.

Nije Jovanoviću bitno što su njegovi novi koalicioni partneri najveći zagovornici nezavisnosti lažne države, što isti  pozivaju na uvođenje sankcija Ruskoj Federaciji, kao na ukidanje specijalnih veza između Srbije i Republike Srpske. Bitno je da su mu otvorili prostor na tajkunskim televizijama pod kontrolom Dragana Đilasa i Dragana Šolaka i što sada može tri puta dnevno da gleda samog sebe na televizijama na kojima se vodi najprljavija kampanja u istoriji Srbije protiv članova porodice Aleksandra Vučića.

Svestan da ih je narod prezreo i prepoznao kao lažne patriote, što će neminovno dovesti do njihovog izbornog poraza, već sada manipuliše građanima i priprema teren za uličnu revoluciju, kako bi ih putem nasilja u skladu sa mustrom za revoluciju Srđe Popovića i odurnog "Otpora" stranci ponovo doveli na vlast. Taj film smo već gledali 2000-te godine kada su Jovanović i drugosrbijanci iz Beograda ujedinjeni i pod uticajem stranih obaveštajnih agencija rušili Srbiju, prebijali direktore televizija, palili institucije ove zemlje, što je proizvelo nesagledive posledice koje su dovele do ekonomskog, političkog i vojnog razaranja Srbije, a sve sa ciljem kako bi Dragan Đilas, žuti ološ i lažna elita iz DSS-a došla do ličnog bogatstva i narodnih para koje su nakon velike pljačke, skladištili po tajnim računima širom sveta.

Ne postoje izborni uslovi koji će od gubitnika i novog DOS-a napraviti pobednike, jer građani Srbije ne žele da Srbija stane. Shodno rezultatima koje smo postigli u prethodnih deset godina svoje poverenje pružaju Aleksandru Vučiću i timu Srpske napredne stranke. Dakle ljudima koji su iz tajkunskih kandži i kandži stranih ambasada izvukli Srbiju, ojačali je ekonomski, politički i vojno sasvim dovoljno da u skladu sa navedenim možemo da branimo srpske nacionalne vrednosti po pitanju KiM i po pitanju Republike Srpske, što naravno podrazumeva i ono što im je Vučić hiljadu puta ponovio, a to je da ne dolazi u obzir priznavanje lažne države i članstvo u sistem UN" - zaključuje Terzić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Terzić: Đilasova kolona nudi povratak u ružnu prošlost!
Izbori 2023

Terzić: Đilasova kolona nudi povratak u ružnu prošlost!

Đilasova desna kolona uz podršku činovnika iz stranih ambasada predala je listu, koja nudi povratak u ružnu prošlost kada se trgovalo srpskim interesima i kada je više od pola miliona ljudi u Srbiji ostalo bez posla. Kada su Jovanović i Đilas imali priliku da menjaju stvari u Srbiji, učinili su to, ali na gore", piše Miloš Terzić član predsedništva SNS

06.11.2023

12:29

sledeća vest

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija