• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2023

12:29

Terzić: Đilasova kolona nudi povratak u ružnu prošlost!

Informer

Vesti

Terzić: Đilasova kolona nudi povratak u ružnu prošlost!

Podeli vest

Đilasova desna kolona uz podršku činovnika iz stranih ambasada predala je listu, koja nudi povratak u ružnu prošlost kada se trgovalo srpskim interesima i kada je više od pola miliona ljudi u Srbiji ostalo bez posla. Kada su Jovanović i Đilas imali priliku da menjaju stvari u Srbiji, učinili su to, ali na gore", piše Miloš Terzić član predsedništva SNS

" Srbija je tada stala i propadala a kvazi levi i kvazi desni su se za to vreme bogatili. Uz to su molili po stranim ambasadama da se odloži samoproglašenje nezavisnosti lažne države, kako bi Đilas nesmetano mogao da obavi još jedan krug velike pljačke.

Zato je glas za Jovanovića i njegovu listu, glas za Dragana Đilasa, a sve što nude od politike svodi se na to da Srbija stane uz mržnju koja je usmerena na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, kao deo priprema za uličnu revoluciju. Svesni su da zbog svojih marifetluka u periodu dok su vladali na podršku naroda ne mogu da računaju, te shodno tome putem nasilja po dosovskom principu žele da se vrate na vlast.

Umesto da pričaju sa građanima predstavnici DSS-a odlučili su se da pričaju sa činovnicima stranih ambasada, koji su im izdali direktive i dali jasne smernice koje podrazumevaju sinhronizovane napade na Vučića i to uz zdušnu podršku Prištine i hrvatskih medija. U toj prljavoj kampanji već su izrekli gomilu laži, baš kao i u prethodnoj. Nije im bitno što se antisrpski faktor zalaže za nezavisnost lažne države i što žigošu čitav srpski narod sa ciljem da nam nametnu kolektivnu krivicu za nešto što Srbi nikada nisu uradili.

U odsustvu bilo kakvog  plana, programa i politike bitno im je samo da sruše Vučića, kako bi po mustri za revoluciju Srđe Popovića srušili Srbiju i kako bi nas vratili u vreme kada su se ulagivali strancima, dok su vređali nacionalno dostojanstvo srpskog naroda. I uopšte nije slučajno što im posle razgovora sa činovnicima političkog odeljenja Ambasade SAD u Beogradu u nazivu liste stoji "Promene SAD" što neodoljivo podseća na skorašnje kampanje zemalja u regionu, jer kada se spoji Đilasova leva kolona i Đilasova desna kolona koju predvodi Jovanović dobijamo ono na šta su mislili, a to je " Evropa SAD" u skladu sa željom njihovih metora.

Izgleda da za dvadeset godina nisu shvatili i razumeli da će se u Srbiji pitati građani, a ne strani faktor i oni koji su im sastavljali Vlade u lobijima beogradskih hotela. Zato je važno da građani 17. decembra daju podršku Srpskoj naprednoj stranci, kako bismo i dalje imali nezavisnu i suverenu politiku imunu na uticaje spolja što upravo razlikuje Srbiju od satelit zemalja u regionu u šta žele da nas pretvore Jovanović i Đilas" - poručuje Terzić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Holandija u četvrtfinalu! Rumuni pakuju kofere! (FOTO/VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Holandije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva pobedom nad Rumunijom u Minhenu rezultatom 3:0! Za plasman među četiri najbolje selekcije Starog kontinenta "lale" će igrati protiv boljeg iz meča u kojem se sastaju Austrija i Turska!

02.07.2024

19:53

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija