• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.11.2023

13:41

Svaki građanin nam je jednako važan!

printskrin

Vesti

Svaki građanin nam je jednako važan!

Podeli vest

Svaki građanin nam je jednako važan, ali žene su stub svake porodice, a samim tim i celog društva i naše otadžbine Srbije, naglasili su Miloš Vučević i Biljana Pantić Pilja u razgovoru sa ženama iz Novog Sada.

"Žene su odgovornije, lojalnije, žene su sposobnije. Žene razumeju da država nije igračka i da izbori nisu igra", podvukao je prvi na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Miloš Vučević i podsetio da je država kupila mamografe i magnetne rezonance, za gradove širom Srbije, kako bi obezbedila jednake uslove za zdravstvenu zaštitu građana, bez obzira u kom delu zemlje da žive.

Vučević je istakao da su ljudi naša snaga.

"Mi radimo, živimo za naše građane, za sve građane Srbije. Upravo zbog naše dece, zbog naših žena, zbog svih građana Srbije i zbog svih Srba, ma gde živeli, Srbija ne sme da stane", zaključio je Vučević.

Pantić Pilja je rekla da je izbor na građanima, te da oni odlučuju na predstojećim izborima.

"Građani će odlučiti da li žele politiku budućnosti, politiku koja je izgradila 147 bolnica, domova zdravlja, kliničkih centara i zdravstvenih objekata, ili žele povratak u prošlost", navela je Biljana Pantić Pilja.

Miloš Vučević i Biljana Pantić Pilja istakli su da Srbija ne sme da stane i pozvali na apsolutnu i jedinstvenu podršku listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija