• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z. JEVTIĆ

21.11.2023

06:30

Gde će vam duša? Đilasovci dotakli dno! Hoće da vode državu, a ni deca im nisu sveta!

Tanjug/Jadranka Ilić

Vesti

Gde će vam duša? Đilasovci dotakli dno! Hoće da vode državu, a ni deca im nisu sveta!

Podeli vest

Dušan Marković, funkcioner stranke Zajedno i koalicioni partner lidera SSP Dragana Đilasa, uhvaćen je kako 2018. godine, dok je bio član partije SPAS Aleksandra Šapića, krade poklone za mališane iz Beograda! Tog istog Markovića je Šapić naglavačke izbacio iz stranke, pa se ovaj priključio lažnim ekolozima iz hejterske opozicije, a sada ga Đilas kandiduje za najvažnije funkcije u Beogradu!?!

Marković je čak i snimljen kako krade paketiće za decu, a te 2018. godine pomogao je i kao volonter na događaju koji je organizovao tadašnji predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić. Nadzorna kamera snimila je Markovića kako kasno noću iznosi poklone kroz prozor u toaletu!?!

Prilikom dodele paketića primećen je nedostatak, a Šapić je bukvalno izbacio Markovića kroz vrata opštinskih prostorija.

Taj isti Marković sada se nalazi u najužem krugu saradnika Vladimira Obradovića, Đilasovog kandidata za gradonačelnika Beograda!?!

Pljačkaju narod

I dok se niko od predstavnika Đilasove izborne liste za Beograd juče nije oglašavao ovim povodom, Marko Matić iz Centra za odgovorne medije kaže da građani Srbije svakodnevno mogu da vide kakva je zapravo nemoralna prošlost onih koji bi u ime lidera SSP da vode Beograd i Srbiju i da im je jedini cilj pljačkanje i punjenje vlastitih džepova.

DEJAN VUK STANKOVIĆ
POLITIČKI ANALITIČAR

Očigledno više nemaju koga da stave na liste, pa moraju i moralno sumnjive ličnosti. Ovo je značajan korak unazad u kadrovskom smislu. Dakle, Marković je simbol kadrovskog i moralnog deficita najambicioznije opozicione liste u Beogradu.

- Svakodnevna saznanja o bogatoj istoriji nepočinstava članova koalicije 'Srbija protiv nasilja' jasno ukazuju o kakvoj se političkoj grupaciji radi i o njenom pristupu politici uopšte. Ako u temelju politike imate kadrove koje odlikuju nemoral, prevrtljivost, pljačkaško ponašanje i beskrupulozno sleđenje ličnih interesa, onda takva politička konstrukcija građanima otvoreno poručuje da joj je jedini cilj da nastavi da pljačka i puni privatne džepove preko njihovih leđa. Beograđani bi trebalo posebno da obrate pažnju na ovu činjenicu, s obzirom na to da je Beograd 'meta' na koju je opozicija usmerila svu svoju snagu i energiju - ističe Matić. 

Ništa im nije sveto

Poslanica SNS Biljana Pantić Pilja ocenjuje da, kako odmiče predizborna kampanja, sve više i više izlaze na videlo novi dokazi kakvi su zapravo opozicioni kandidati za najviše državne funkcije.

- Kao da nije dovoljno to što pripadnici opozicije svakodnevno prete nasiljem, nego se sada vidi i da kradu, i to ni manje ni više nego od dece! Ali ovo ne treba nikog da čudi, jer su to radili kad su bili na vlasti. Sve su pokrali i planiraju to da nastave da rade, da kradu i da se obračunavaju sa političkim neistomišljenicima. Jadno je da se predstavljaju u nekom novom svetlu, a građani ih zapravo sve dobro poznaju. Misle verovatno na to da su pokrali mostove, bolnice, bulevare, pa su dečji paketići 'sitnica'... Ni deca im nisu sveta - zaključuje Pilja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija