• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2023

08:29

Vučić upozorio! Nemojte da sumnjate, svi će se oni ujediniti protiv nas! (VIDEO)

TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/bs

Vesti

Vučić upozorio! Nemojte da sumnjate, svi će se oni ujediniti protiv nas! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je na predizbornom skupu u Kraljevu, a osvrnuo se i na „politiku raspada Srbije“ koju bi vodili lažni desničari Stamenkovski, Jovanović i Obradović.

– Prošli put kad sam govorio, mnogi mi nisu verovali! Danas su otvorili karte, danas kažu „da, udružićemo se protiv Vučića“! Nemojte da mislite da prošlost ne može da se vrati i da to najgore vreme ne može da se vrati. Može! Bude li nam jedan poslanički mandat falio, verujte mi, i oni koji se zaklinju danas da neće sa njima, svi će se ujediniti! Znam ih ja sve! Doći će kod nas da nas ucene, da kažu da će morati neko drugo da bude premijer, a ne onaj kog ste vi izabrali! Tada bi ponovo vodili politiku raspada Srbije, a nama je potrebna stabilnost! - rekao je predsednik.

Podsetimo, Jovanović, Stamenkovski i Obradović, lazni desnicari, zbog mržnje prema vlasti priklonili su se politici Đilasa i Marinike koji za Srbe kažu da su pocinili genocid i koji su za uvođenje sankcija Rusiji i članstvo u NATO.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija