• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

18:54

Na ovo nisu računali! Vučić: Narod se pita, narod odlučuje

Tanjug/Vladimir Sporčić

Vesti

Na ovo nisu računali! Vučić: Narod se pita, narod odlučuje

Podeli vest

Predsednik Vučić je pozdravljen aplauzom i trubama prilikom izlaska na binu u Vranju, i zahvalio se svima što su u velikom broju došli na skup.

On ističe da se opozicija ujedinila da sruši Vučića, i da ništa drugo ne znaju da urade osim da unište zemlju.

- Lako je da rušite. Oni su mislili da ćemo se uplašiti i pobeći sa megdana. Ali Zare je u našem timu, ne se znaje kada Zare igra. I zato ćemo ih pobediti ubedljivije nego ikada. Pobedićemo ih zato što nemaju nikakvu politiku. Pre neko veče skupili se na "velikoj debati". Došao onaj Jovanović, pravi potrčko Dragana Đilasa. Pitaju ga za Kosovo i Metohiju. A on kaže da je važno samo da obore Aleksandra Vučića. To kaže i onaj iz G17+. A i Boško Obradović kaže da ne misli ništa, samo da sobali Vučića - kaže predsednik.

Vučić je rekao da neće dozvoliti da opozicija uništi zemlju, da bi postali bogatiji.

- Da se narod pita, da narod odlučuje - rekao je on, kada ga je prekinuo iz mase povik jednog simpatizera "Ne daj se Vučko", što mu je izmamilo osmeh na licu.

- Da vam kažem ljudi, svi su oni isti. Potpuno je svejedno kome date glas. Sve to završava u kasi Dragana Đilasa. A mi hoćemo da završi u vašoj kasi, u vašim porodicama. Da potrošite to na svoju decu. Borićemo se za svakog čoveka, više ćemo brinuti o ljudima - istakao je predsednik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija