• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.12.2023

12:09

Ovo je zajednički cilj Bošku Obradoviću i Draganu Đilasu!

Informer

Vesti

Ovo je zajednički cilj Bošku Obradoviću i Draganu Đilasu!

Podeli vest

Osim velikog broja nebuloza kojim isključivo pokazuje svoju nedogovornost kojom bi Srbija bila, brzinom svetlosti, survana u ambis, Boško Obradović je rekao, može se reči i doslovno - cilj mu je dolazak na vlast zajedno sa Draganom Đilasom.

Ovo u svom saopštenju ističe Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti.

''I svaki glas upučen bilo njemu, ili bilo kome drugom iz te lažnopatriotske, desne, Đilasove kolone, glas je za Dragana Đilasa.

I to potvrđuju lupetanja ovog kolubarskog vojvode, kada čas kaže kako će on imati, možete misliti, 50%, a onda u sledećem naletu lupetanja kaže kako se navodno SNS uplašio jer po nekakvom, verovatno Đilasovom, istraživanju oni imaju 11%.

Ne zna više ni šta lupeta, ali zna da radi za račun gazde. I briga ga što bi Srbija i naš narod trpeo neverovatnu štetu kada bi ovakve neodgovorne Đilasove bitange bilo o čemu odlučivale. Baš njih briga za narod!

I svesna je i ova, kao i svaka druga Đilasova krpa, da im Vučić ne da Srbiju da slome. Da Vučić čuva njenu nezavisnost, ekonomiju, zbog čega je jedino što nude u kampanji- “mrzim Vučića”!

Кako se približava 17. decembar, Đilas i njegove krpe postaju sve nervoznije. Postaju svesniji kakva ih ocena na izborima čeka i da je mogućnost o njihovom ponovnom pljačkanju Srbije, preko nekakvih Đilasovih, prelaznih ili kako god se zvale, Vlada, daleko od realnog.

Mir, sigurnost, veće plate i penzije, izgrađene puteve, pruge, bolnice, škole, nove fabrike, radna mesta, podrške roditeljima, deci, učenicima, studentima, penzionerima, obezbedio je Vučić, svojom odgovornom i mudrom politikom koja je našu zemlju pogurala napred. I na tom putu, Srbija ne sme da stane!'', piše u ovom saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija