• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.12.2023

19:04

Samo ih džepovi zanimaju! Nikolić: Zamišlja Miloš Francuz kako će da deli narodne pare sa Đilasom

Informer

Vesti

Samo ih džepovi zanimaju! Nikolić: Zamišlja Miloš Francuz kako će da deli narodne pare sa Đilasom

Podeli vest

Milica Nikolić, članica Predsedništva Srpske napredne stranke, izjavila je da lidera DSS Miloša Jovanovića zanima samo kako da napuni svoje džepove.

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Кada o Кosovu i Metohiji govori onaj koji je dozvolio puštanje na slobodu Aljbina Кurtija, braće Mazreku, Brovine i 1800 šiptarskih terorista, onda je potpuno jasno da je žestoko upregnut u Đilasove dizgine.

I priznao je to, Miloš Francuz - nema nikakav problem da bude Đilasova najobičnija dronja! Ali, to što sipa so na ranu srpskom narodu, pa nam on, koji je pored toga, dozvolio i pogrom našeg naroda 2004. godine, govori kako treba rešavati pitanje Кosova i Metohije, dodatni je nivo drskosti i bezobrazluka.

I ćuti ova Đilasova dronja za sve ono što su radili dok su bili na vlasti i uništavali državu, ćuti besramno na jednostrano proglašenje nezavisnosti lažne države. Ćuti, dronja, da su to, upravo oni, iz bivšeg režima dozvolili. Pa još naziva "kukavičkom politikom" to što je predsednik Vučić uspeo, svojom mudrom politikom, da 28 zemalja otprizna nezavisnost lažne države.

Oni 0 valjda "ponosno", a Vučić 28, "kukavički"?!

Zamišlja ova francuska pahuljica, a Đilasova mezimica, kako će da bude izvršna vlast sa svojim gazdom, kako će da dele fotelje i narodne pare, zamišlja, a zaboravlja da ih ocena naroda tek očekuje.

I zaboravlja da je narod sit onih koji su dozvoljavali njihovo proterivanje sa ognjišta, paljenje verskih i kulturnih objekata i onih koji su mu kožu sa leđa ogulili.

I zaboravlja, da narod odlično zna da je glas za bilo koju listu, za bilo koga, osim liste Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane, glas za Đilasov džep i povratak u prošlost.

A 17. decembra, narod će poručiti jasno - Srbiji je mesto u budućnosti, Srbija ne sme da stane!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija