• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2023

18:50

Znao sam da cenite ljude po delima! Vučić zagrmeo: Zašto oni nisu napravili bolnice i stadione?

informer/printscreen

Vesti

Znao sam da cenite ljude po delima! Vučić zagrmeo: Zašto oni nisu napravili bolnice i stadione?

Podeli vest

Na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u sportskoj dvorani Pendik u Novom Pazaru predsednik Srbije se obratio prisutnim građanima.

Vučić je tom prilikom istakao 

- Vi ste fer ljudi, umete da cenite nečiji trud i rad. Kad je neko iz prethodne vlasti otišao u Bunare, Ugao, da vidi da li može na Pešteru nešto da asfaltira - ne znaju ni gde je to. Što kaže Rasim, ne znaju kako ni do Pazara da odu, produže ka Zlatiboru, pa im nije jasno kako da se vrate. Jeste li sanjali da će najmodernija škola u Srbiji da bude u Sjenici? - rekao je Vučić i dodao:

- Kad smo podizali atletski stadion bilo je "šta će stadion ovde" a sad su glavni zahtevi kad će bazeni, fudbalski stadion u Pazaru, što znači da smo neke druge stvari uspeli kad smo do ovoga došli da uradimo. Ići će nam Kragujevac, Niš, Beograd, samo nađite zemlju da rešimo problem. Vi imate ovde vernu publiku, Novi Pazar ima Adema Ljajića koji je vratio veru u fudbal ovde u Pazaru.

Kako predsednik navodi, srpsko nasleđe je veliko i njime moramo da se hvalimo na svakom mestu.

- Ono što je za mene mnogo važnije, bio sam na nekom sajmu u Beogradu, došao sam do štanda Pazara, to je bila moja ideja, video sam da su napravili za mene najlepši prospekt koji sam mogao da vidim o našoj zemlji. Džamija, crkva, i to je sve naše, naše nasleđe čime moramo da se pohvalimo na svakom mestu i sve je vaše. I da vam kažem, Hamad Međedović on je naša nada. Znam ja da je on nada Pazara, ali ne ljutite se, on je i nada Beograda i cele naše zemlje i sve ćemo da uradimo da budemo uz njega - rekao je on.

Foto: Informer

 

Vučić je istakao da Pazarci cene ljude po delima. 

- I ja sam znao da cenite po delima, ne po onome je li vam neko simpatičan ili nije. Ubrzaćemo mi radove na sivm pravcima i poljima. A lako je da budete zlonamerni, uvek ćete da je pronađete, to je najlakše. Hajde kaži nešto lepo pristojno, ili pomozi, ali nemoj da odmažeš. Što, da niste vi bolnice i stadione uradili? Ništa od toga niste napravili. Nama je za Pazar potreban veliki investitor, ali kapitalno intenzivni sa nešto višim platama, ali nam je to zamajac da nam Pazar bude industrijski centar, da bi mogao da se razvija brže i bolje - rekao je predsednik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija