• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.12.2023

11:33

Želim vam svu sreću i uspeh u daljem radu! Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadore Belorusije i Španije (FOTO)

Informer

Politika

Želim vam svu sreću i uspeh u daljem radu! Predsednik Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadore Belorusije i Španije (FOTO)

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posetu ambasadore Belorusije i Kraljevine Španije, Valerija Briljova i Raula Bartolomea Molinu.

Predsednik Vučić je odlazećem ambasadoru Valeriju Briljovu poželeo svu sreću i uspeh u budućnosti.

- Ambasadoru Molini sam zahvalio na dobroj saradnji i ličnom doprinosu dodatnom unapređenju dobrih i prijateljskih odnosa Srbije i Španije. Zaključili smo da možemo mnogo da uradimo u različitim oblastima saradnje. Posebno smo zahvalni Španiji na principijelnom poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, kao i na podršci na našem EU putu - rekao je Vučić objavljeno je na Instagram stranici "buducnostsrbijeav".

 

 

Takođe, zdravlje i uspeh u daljem radu predsednik Vučić poželeo je i ambasadoru Kraljevine Španije Raulu Bartolomeu Molini.

- Srbija i Belorusija su prijateljske zemlje, a ambasadoru Briljovu sam zahvalio na ličnom angažovanju u unapređenju bilateralnih odnosa. Belorusija svoje prijateljstvo manifestuje i snažnom podrškom teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije, na čemu smo posebno zahvalni. Nastavićemo da radimo na razvoju saradnje. Nadam se da ćemo sledeće godine imati bilateralne posete na najvišem nivou.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija