• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.06.2024

22:27

(UŽIVO) Uzbuna širom Ukrajine! Kijev uništio rusko oružje kod Voronježa!

Tanjug/AP/Shutterstock

Vesti

(UŽIVO) Uzbuna širom Ukrajine! Kijev uništio rusko oružje kod Voronježa!

Podeli vest

Rat u Ukrajini, 853. dan.

Kina sprema rešenje za Ukrajinu! Si Đinping jasan, cilj je mir, ne rat u celoj Evropi!

Oboreni dronovi iznad Voronježa

Tokom noći sistemi PVO oborili su 30 dronova iznad Rusije, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. 29 bespilotnih letelica presretnuto je iznad Belgorodske oblasti, još jedan - iznad Voronješke oblasti.

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Kursk pogođen raketnim udarima

Ministarstvo odbrane Rusije prijavilo je da su dva civilna lica stradala tokom raketnog napada ukrajinske vojske na grad Sudža koji se nalazi blizu ukrajinske granice u Kurskoj oblasti.

 

 

Ukrajina totalno zatrovana! Evo šta su Kijevu priredili američki "prijatelji"!

Napadnuto skladište municije u Vornježu

Ukrajinska vojnoobaveštajna služba tvrdi da su njihovi dronovi izvršili napad na skladište municije ruske vojske u distriktu Ohovatka u oblasti Voronježa.

 

(VIDEO) Belgorod na udaru! Ovako Zelenski pokušava da zaplaši Ruse!

Uzbuna!

Uzbuna za vazdušnu opasnost objavljena je na teritoriji cele Ukrajine, sledi iz onlajn mape ukrajinskog Ministarstva za digitalne transformacije.
 

 

Šamar iz Moskve! Stigla rekcija nakon što je izdat nalog za hapšenje Šojgua i Gerasimova! Ovo je zabolelo

 

Ruske banke stigle u Donjeck

Mobilne kancelarije Sberbanke počele su sa radom u Donjeckoj Narodnoj Republici, javlja dopisnik RIA Novosti.

Konkretno, pojavili su se u Donjecku u blizini tržnog centra Donjeck Citi i Mariupolju u blizini filijale MFC-a u blizini parka Veselka, a u republici je otvoreno ukupno 13 mobilnih kancelarija, navodi publikacija .

(VIDEO) Dimna zavesa na ruski način! Na front stiglo novo oružje, kakav izum, ima da izdominira!

 

Uništena dva ruska sistema Pancir S-1

Ukrajinska vojska uništila je dva ruska PVO sistema Pancir S-1 u oblasti Voronjež. Vest o napadu i pogodcima objavili su uz fotografije uništene tehnike.

Ranije je objavljeno da je u Voronježu proglašena vazdušna opasnost zbog eksplozija.

 

Šok u NATO! Putin stvara veliku vojnu organizaciju! Neviđena histerija nakon poteza ruskog lidera, Zapad ne zna šta da radi!


Haotično miniranje u Harkovu

Civili u Harkovskoj oblasti skoro svakodnevno ginu od mina zbog haotičnog miniranja teritorije od strane Oružanih snaga Ukrajine, rekao je za Sputnjik vojni ekspert, potpukovnik LNR u penziji Andrej Maročko.

Istovremeno, prema njegovim rečima, ogromna većina ovakvih slučajeva je zabeležena daleko od linije razdvajanja.
 

Horor! Uništena zgrada FSB!? Američke rakete padaju po Rusiji! Prvi put na udaru Kurska oblast, dejstvuju ruski sistemi PVO!

 

Napad dronovima na Rusiju

„Tokom protekle noći, kada je kijevski režim pokušao da izvede terorističke napade bespilotnim letelicama na teritoriji Ruske Federacije, dežurni sistemi PVO presreli su i uništili 29 bespilotnih letelica iznad teritorije Belgorodske oblasti i jednu bespilotnu letelicu iznad teritoriju Voronješke oblasti“, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.
 

 

Platiće za Sevastopolj! Cela Rusija traži najbrutalniju osvetu! Spominje se taktika Huta, Amerika i Ukrajina nisu svesne šta ih čeka!

Hronika specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini

Ruske trupe su napale neprijateljske industrijske objekte u Odesi: verovatno je pogodak bio u oblasti fabrike teških dizalica Kraian. Zauzvrat, Kijev je ponovo napao teritoriju Rostovske oblasti dronovima.

Na pravcu Slobožanska, nastavljaju se žestoke borbe u Volčansku. Ruska avijacija redovno napada područja u kojima je osoblje ukrajinskih oružanih snaga koncentrisano i na liniji fronta i pozadi.

U pravcu Severska, jurišnici Oružanih snaga Rusije istakli su rusku zastavu na jugoistočnoj periferiji Razdolovke, potvrđujući barem delimičnu kontrolu nad naseljenim područjem.

U pravcu Avdejevskog, ruske trupe su napredovale do zapadne periferije Novoaleksandrovke i, prema nekim izveštajima, razvijaju ofanzivu ka Vozdviženki. Na jugu se nastavljaju borbe za utvrđenje Oružanih snaga Ukrajine u rejonu Sokola.

 

Rusija sprema odmazdu, i to nuklearnu?! Potez Dume zaprepastio sve, mobilisani mediji, mreže... Posle udara na Krim sve otišlo dođavola!


Zelenski smenjuje komandante

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je da smenjuje komandanta združenih snaga Oružanih snaga Ukrajine Jurija Sodolja.

Na njegovo mesto biće postavljen brigadni general Andrej Gnatov.

 

Šok za Putina! Tek što je otišao iz zemlje, priredili mu ovo?! Saveznik Moskve dao neočekivanu izjavu!

 

Pariz dao dozvolu za gađanje Rusije raketama SCALP

Pariz je dao zeleno svetlo za napade raketama Storm šedou/SCALP na ruske aerodrome u Kurskoj i Belgorodskoj oblasti javio je BBC pozivajući se na izvore i vojne avijacije.

Francuke vlasti nisu se oglasile ovim povodom. Do sada je Pariz poslao Kijevbu više od 130 raketa SCALP koje imaju domet od 250 km.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)
Live TV

Ovo je bila rasprava dva prgava starca! Ni Tramp, ni Bajden, nisu poslali nijednu pametnu poruku svojim glasačima! (VIDEO)

Juče je održana prva televizijska debata između predsedničkih kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama Donalda Trampa i Džozefa Bajdena. Taj događaj su za Informer, tokom gostovanja u "Info jutru", komentarisali Darko Obradović iz Centra za strateške analize , Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog bratstva i Zoran Milosavljević sa Instituta za političke studije.

28.06.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

(ANKETA) Navijači, da vas čujemo! Ko umesto Piksija?
EURO 2024

(ANKETA) Navijači, da vas čujemo! Ko umesto Piksija?

Fudbalska reprezentacija Srbije predvođena selektorom Draganom Stojkovićem (59) doživela je debakl na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, zbog čega se odmah nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na meču koji smo igrali protiv Danaca (0:0) povelo pitanje oko novog selektora.

28.06.2024

11:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija