• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.02.2024

18:19

Mrzelo ih da rade, nisu imali kampanju! Kesić urnisao Đilasa: Nije ga bilo nigde!

Miloš Rafailović, Zoran Sinko

Vesti

Mrzelo ih da rade, nisu imali kampanju! Kesić urnisao Đilasa: Nije ga bilo nigde!

Podeli vest

Voditelj Zoran Kesić, pristalica takozvane koalicije "Srbija protiv nasilja", nije krio da je razočaran kampanjom i zalaganjem svojih političkih pulena.

Voditelj TV "Nova S": Kako gledaš na delovanje opozicije?

Zoran Kesić: Moj utisak je da smo mi u predizbornoj kampanji videli samo ProGlas, ja neku veću kampanju opozicije nisam ni video. Možda im nije omogućeno, nemaju resurse ali, čekajte bre, sećam se kampanja iz vremena Miloševića, to su bili mitinzi i događaji koji se pamte... A u ovoj kampanji se sećam jedino ProGlasa, a ne opozicije i to je zamerka!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija