• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.05.2024

08:32

Janjušević raskrinkao opozicionara: Parandilović je mnoge detalje sakrio od građana i birača

SNS printscreen

Vesti

Janjušević raskrinkao opozicionara: Parandilović je mnoge detalje sakrio od građana i birača

Podeli vest

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Krsto Janjušević, raskrinkao je opozicionara Miloša Parandilovića kako je mnoge detalje sakrio od svojih birača i građana.

Saopštenje Janjuševića prenosimo u celosti: 

- Čitam da me je zaposleni u Nacionalnoj službi za zapošljavanje grada Beograda sa nekoliko dana radnog staža (u zamrznutom statusu) Miloš Parandilović zvao na tv duel (sa tuđeg profila), "a ja nisam smeo".

Šta mislite kako se i ko ga je "zaposlio"?

Koga si još i kako zaposlio, u svom rodnom Priboju kao i u Beogradu, posle Priboja, svom novom - "fantomskom" biračkom mestu?

Da li si sve te detalje Parandiloviću ispričao ili sakrio od građana, birača, a i svojih novih sponzora?

- Kako si hvalio Aleksandra Vučića dok si bio na listi Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje i rešavao svoj status i status najuže familije.

- Kako si radio kampanju za listu Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje? Kako si slavio pobedu te liste.

Dragi građani, sve ćete to moći da čujete i mnogo toga vidite na tom tv duelu koji Parandilović "najavljuje" sa mnom, a Boga moli da se ne dogodi.

- Zašto ne veruješ svom narodu već na listu stavljaš članove najuže familije kako na lokalu tako i na parlamentu?

- Razobličavanje takvih "miševa" mi je uža specijalnost.

- Ne ide da u istoj objavi pišeš i da si me zvao i da ne smem na tv duel.

- Dok si se borio za listu Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje, kvalitetno si prezentovao rezultate, napredak Srbije na svim poljima, tako emotivno i argumentovano, da smo od toga planirali praviti predizborne spotove - istakao je Janjušević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Krsto Janjušević odgovorio Parandiloviću! Ja ću nastaviti da radim, ti da mrziš, a narod da oceni na izborima
Politika

Krsto Janjušević odgovorio Parandiloviću! Ja ću nastaviti da radim, ti da mrziš, a narod da oceni na izborima

"Parandiloviću, da mi nisu poslali tvoje idiotsko saopštenje, ne bih ni znao da imaš listu u Novoj Varoši. Osoba koju pominješ kao nekog ko je progonjen u Novoj Varoši posle tvog idiotskog saopštenja zove redom ljude koje si optužio i ograđuje se od bljuvotina koje si naveo, istu zloupotrebio i pokazao svoje "novo lice" bez obraza", izjavio je Krsto Janjušević iz SNS-a.

13.05.2024

19:27

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija