• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

11:50 >> 15:56

NIJE BILO PRETERANO UZBUDLJIVO! Urugvaj I Južna Koreja nisu zabavili fudbalske fanove, MEČ ZAVRŠIO BEZ GOLOVA!

Tanjug

Fudbal

NIJE BILO PRETERANO UZBUDLJIVO! Urugvaj I Južna Koreja nisu zabavili fudbalske fanove, MEČ ZAVRŠIO BEZ GOLOVA!

Podeli vest

Fudbalske reprezentacije Urugvaja i Južne Koreje odigrale su nerešeno (0:0) meč prvog kola grupe H

Bolje i agresivnije je u duel ušla Južna Koreja, ali je uzdahe u 22. minutu izazvao opasnan napad Urugvajaca! Nakon fenomenalne dijagonale sa leve na desnu stranu, Pelistri je glavom spustio loptu pred gol rivala, ali je Darvin Nunjez promašio loptu na pet metara od protivničkog gola!

Nakon četiri minuta navijači Južne Koreje su se uhvaili za glavu! Viđen je sjajan prodor Sona po levoj strani, ali se Himenez našao na pravom mestu i izblokirao njegov pokušaj.

Igrao se 34. minut kada je kao od šale ispala odbrana Urugvaja! Ostao je sam igrač Olimpijakosa UI Džo Hvang, ali je loše zahvatio loptu i sjajna šansa otišla je u nepovrat! Dva minuta pre kraja prvog dela susreta fortuna je pogledala ekipu Južne Koreje, jer joj je stativa bila saveznik nakon pokušaja Godina posle kornera!

Foto: Tanjug/AP

U svlačionice se otišlo bez promene na na semaforu, a drugi deo meča doneo je.

U drugom poluvremenu, Urugvaj je bio dosta agresivniji. Redale su se šanse ispred gola Južno koreje.

Ipak,  nijedna od tih šansi nije bila previše ozbiljna, tako da Korjenci uspeli da se izbori i ostave ne promenjen rezultat.

Trebalo bi izdvojiti šansu Darvina Nunjeza koji je uputio snažan šut, ali pored gola Južne Koreje, takođe Valverde je pogodio stativu u 89. minutu.
Tako da su se Urugvajci i Korejanci morali da pomire s tim da dele po bod u meču prve grupe.

URUGVAJ - JUŽNA KOREJA 0:0 

Stadion: Edjukešn Siti (Doha)        Sudija: Klemon Turpan (Francuska)

URUGVAJ: Ročet, Kaseres, Himenez, Godin, Olivera, Valverde, Bentankur, Vesino, Pelistri, Suarez(Od 63. Suarez), Nunjez

Južna Koreja: Sung Kju Kim, Mun Hvan Kim, Min Dže Kim, Jang Von Kim, Džin Su Kim, In Beom Hvang, Vu Jang Čung, Hjong Min Son, Dže Sung Li, Sang Ho Na, Ui Džo Hvang

UŽIVO:

Drugo poluvreme:

KRAJ UTAKMICE

85. minut - Ponovo preti Urugvaj

74. minut - Ubace Son loptu u šesaesterac Urugvaja, ali lako je to učistila defanziva protivničke reprezentaciej

71. minut - Pokušava Urugvaj sa centaršutima u drugom poluvremenum, ipak bez uspeh

63. minut - Igru je napustio Luis Suarez, umesto njega u igru je ušao Edison Kavani

Foto: Tanjug/AP

57. minut - Evo problema za Južnu Koreju. Kaseres je sa leđa nagazio Sona po peti i praktično ga izuo. Napadač Totenhema je na zemlji...

46. minut - Počeo je drugi deo susreta!

Prvo poluvreme:

45. minut - Kraj prvog dela susreta! Nije bilo golova, ali jeste uzbuđenja!

43. minut - STATIVA je bila saveznik Južnoj Koreji nakon pokušaja Godina posle kornera! Ovo je bila najbolja šansa za Urugvaj!

 

 

40. minut - Dobar meč sa odličnim tempom, ali bez mnogo izglednih prilika!

34. minut - Kako je sada lako ispala odbrana Urugvaja! Ostao je sam igrač Olimpijakosa UI Džo Hvang, ali je loše zahvatio loptu i sjajna šansa otišla je u nepovrat!

 

 

27. minut - Sada se otvorio prostor Matijasu Oliveri, protutnjao je kroz sredinu, ali je ostao bez snage i poslao je loš pas ka Nunjezu...

26. minut - Navijači Južne Koreje se drže za glavu! Sjajan prodor po levoj strani n Sona, ali se Himenez našao na pravom mestu i izblokirao njegov pokušaj.

22. minut - Odbranila se sada Južna Koreja od najopasnijeg napada Urugvajaca! Posle fenomenalne dijagonale sa leve na desnu stranu, Pelistri je glavom spustio loptu pred gol rivala, ali je Darvin Nunjez promašio loptu na pet metara od protivničkog gola...

Foto: Tanjug

 

19. minut - Valverde je primio loptu sjajno u srcu šesnaesterca, ali je šutirao preko gola!

15. minut - Za sada za bolji utisak ostavlja Južna Koreja...

 

 

-  Ovo je četvrti put na Svetskim prvenstvima da jedna selekcija izlazi na teren sa tri igrača starija od 35 godina. Luis Suarez i Martin Kasers imaju po 35, Dijego Godin 36 godina.

 

13. minut: Šansa sada za Urugvaj. Vesino se našao u dobroj poziciji pred golom protivnika, ali nije uspeo da zahvati loptu...

8. minut - Drugi korner za Južnu Koreju, ali nije bilo opasosti po gol Urugvajaca!

5. minut - Agresivano je ušla  Južna Koreja u ovaj meč i pritisnula Urugvaj na njihovu polovinu...

2. minut - Prete Korejci posle kornera sa desne strane, ali je golman Urusa Serhio Ročet poprilično lako intervenisao!

1. minut - Počeo je meč u Kataru!

13:56 - Upravo su intonirane himne na stadionu Edjukešn Siti

13:40 - Nema sumnje da će duel fenomenalnih golgetera Luisa Suareza i Hjong Min Sona obeležiti prvi duel u okviru Grupe H.

Foto: Tanjug

 

13:30 - Napadač Totenhema Hjong Min Son igraće sa zaštitnom maskom na licu, zbog frakture jagodične kosti koju je doživeo braneći boje Pevaca u Ligi šampiona protiv Marselja.

 

 

 

 

13:00 - Dobar dan i dobro došli u tekstualni prenos prvog meča u okviru Grupe H na Svetskom prvenstvu u Kataru. Sastaju se Urugvaj i Južna Koreja (14.00)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija