• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

27.11.2022

17:03

BIĆE SPEKTAKL PROTIV SRBIJE! Song pred duel sa "orlovima": MOJI IGRAČI ĆE MORATI DA SE SUDARE S JAKIM RIVALOM

Starsportphoto

Fudbal

BIĆE SPEKTAKL PROTIV SRBIJE! Song pred duel sa "orlovima": MOJI IGRAČI ĆE MORATI DA SE SUDARE S JAKIM RIVALOM

Podeli vest

Selektor Kameruna Rigobert Song biranim rečima govorio je o reprezentaciji Srbije uoči sutrašnje utakmice u drugom kolu grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru

Oba tima su u prvoj rudni doživela poraze, ali je utisak da su “lavovi” protiv Švajcarske ostavili bolji utisak nego Srbija u susretu sa Brazilom.

Song je, koji je u 1. aprila posle žreba grupa za SP rekao da ne poznaje baš nijednog srpskog igrača niti išta zna o srpskom timu, ovog puta je pokazao veliko poštovanje prema “orlovima”.

- Šta sam video u meču Srbije protiv Brazila? To je malo škakljivo pitanje, gledao utakmicu naravno i video sjajan tim Srbije koji mi veoma poštujemo. Neću vam reći šta sam od aprila do danas naučio o Srbiji i šta su pokazale naše analize. Ono što me zanima jeste šta mi treba da uradimo kako bismo našli slabe tačke Srbije, a koje smo videli u meču sa Brazilom. Sve u svemu to je sjajan tim i sutrašnji meč biće pravi šou. Moji igrači će morati da se sudare sa jakim rivalom i učinićemo sve što možemo da bismo pobedili – rekao je Song.

On je naglasio da će njegov tim morati da pruži 100 odsto mogućnosti sutra da bi savladao Srbiju.

- Rekao bih da svi smo svesni situacije u kojoj se nalazimo i s čime smo suočeni uoči meča sa Srbijom. Dobro smo počeli protiv Švajcarske, ali u drugom poluvremenu nismo kontrolisali igru, propustili smo neke šanse i kaznili su nas. Ne mogu da kažem da treba mnogo vremena da razmišljamo o greškama i prošloj utakmici, videćemo kako će biti protiv Srbije, ali moramo da damo 100 posto. Moramo da razmišljamo o narednim utakmicama – naglasio je selektor Kameruna.
Pozvao je navijače “lavova” da protiv Srbije pruže timu još veću i jaču podršku nego protiv Švajcarske.

Foto: Starsportphoto

- Moji igrači imaju potrebu za tom energijom koju daju navijači. Bitno je da imaju ljude koji ih ohrabruju. Sutra nam treba još jača podrška nego u prvoj utakmici.

Kamerunski izveštači prilično su nezadovoljni kako je njihov tim izgledao protiv Švajcarske, pa su nekoliko puta pokušavali da od Songa izvuku informaciju kakve promene sprema za sutrašnji meč odluke.

- Što se sutrašnje utakmice tiče, nećemo tim okrenuti naglavačke, jer Kamerun ostaje Kamerun. Izvršićemo promene koje moramo, ali verujem da i ako se nađemo u nezgodnoj situaciji moramo da naučimo da usred meča promenimo taktiku i pronađemo način kako da imamo kontrolu nad utakmicom. Neću vam sad otkriti šta nam je u planu, videćete na terenu – naglasio je Song.

Predsednik kamerunskog fudbalskog saveza Samjuel Eto takođe je imao reči kritike za ekipu posle poraza od Švajcarske, pre svega zbog propuštenih šansi, ali Song je rekao da ne oseća pritisak od lidera kamerunskog fudbala.

- Ne, predsednik je pasioniran, obožava fudbal, rekao bih da ponekad želi da izađe teren i da sve što može za svoj tim - doao je Song.

- Mi moramo da pronađemo završni pas, kako bismo dali gol i sutra ćemo da radimo suprotno od onoga što ste videli protiv Švajcarske. Predsednik je gospodin, rekao bih da je i dalje fudbaler, potpuno se saoseća sa ekipom. On diše i živi fudbal – rekao je Song.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija