• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2022

09:15

KO JE ČOVEK KOJI JE UNIŠTIO DŽAKU I ŠAĆIRIJA!? ZBOG NJEGA JE RONALDO GREJAO KLUPU! Novi heroj Portugala je ZVER! (FOTO)

Reuters

Fudbal

KO JE ČOVEK KOJI JE UNIŠTIO DŽAKU I ŠAĆIRIJA!? ZBOG NJEGA JE RONALDO GREJAO KLUPU! Novi heroj Portugala je ZVER! (FOTO)

Podeli vest

Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane! Da nije Kristijano Ronaldo bio kažnjen zbog neprimerenog ponašanja, ko zna kada bi Portugalci shvatili da u svojim redovima imaju igrača kadrog da postigne het-trik u osmini finala Svetskog prvenstva, razmontira Švajcarce i sa svega 21 godinom pokaže da je sposoban za velika dela. Od utorka, ime Gonsala Ramosa nalazi se u srcima cele nacije a njegovo ime u tefterima trenera mnogih svetskih giganata

Fudbalska reprezentacija Portugala demolirala je sa 6:1 Švajcarsku u meču osmine finala Mundijala, a meč je obeležio mladi Gonsalo Ramos koji je postigao het trik i demonstrirao raskošan talenat, a koji mnogi nisu znali da poseduje! 

Ramos je bio zvezda večeri, perfektno je zamenio Kristijana Ronalda i verovatno sebi rezervisao mesto za naredni meč njegove selekcije protiv Maroka!

Foto: Tanjug

 

Nema sumnje da je fudbaler Benfike igrač o kojem će se tek pričati, a pitanje je dana kada će napustiti portugalski klub! O njemu bruji ceo fudbalski svet, a Granit Džaka, Džerdan Šaćiri i drugovi će dugo imati noćne more u kojima će glavni akter biti upravo maldi Ramos! 

Fudbaler koji je imao najlepšu noć u karijeri, počeo je svoju fudbalsku pustolovinu u Olhanenseu, da bi preko Loule stigao u Benfiku sa 12 godina! Od tog trnutka veran je ovom klubu, a  za prvi tim je debitovao sa 19 godina i odigrao je 45 mečeva uz 20 postignutih golova.

Foto: Tanjug

 

U sezoni 2020/2021 koju je odigrao za B tim je na 12 utakmica postigoa 11 golova, a to nije promaklo budnom oku selektora Fernanda Santoša! Od malih nogu je pokazivao da je veliki potencijal, prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije, a za seniorski tim je, pre Mundijala, odigrao samo 3 utakmice i zatresao mrežu samo u prijateljskom meču.

Foto: Reuters

 

Udarna igla Benfike debitovala je samo dva meseca pre početka Mundijala, 20. septembra, kao zamena za Silvu koji je završio reprzeentativnu karijeru. Igrao je u Ligi nacija protiv Češke i Španije i zaslužio mesto u avionu za Katar! 

Foto: Tanjug

 

Uoči planetarne smotre je odigrao prijateljsku utakmicu protiv Nigerije kada je postigao gol i asistirao kod jednog u pobedi od 4:0.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija