• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.10.2023

08:11

Želite pun novčanik? Napravite ove promene u kući kako biste privukli novac!

Shuterstock

Dom i porodica

Želite pun novčanik? Napravite ove promene u kući kako biste privukli novac!

Podeli vest

Postoji nekoliko Feng Šui pravila koja bi trebalo poštovati kako biste omogućili dotok novca u vaš dom.

Feng šui je drevna kineska veština i učenje koje poručuje da se pojedini aspekti života mogu unaprediti  ili unazaditi u zavisnosti od rasporeda stvari u prostoru.

Tako, na primer, ako želite da ojačate finansijsku situaciju, u svom životnom prostoru bi trebalo da napravite određene izmene.

Foto: Shuterstock

 

 

Voda

- Cevi koje cure znak su da vam novac izmiče iz ruke - kaže savetnica za feng šui Karen Rauč Karter.

Da biste pojačali svoj bankovni račun, obavezno bi trebalo da popravite sve pokvarene cevi u kući, ali i da se rešite sve vode koja duže vreme stagnira – na primer, da promenite vodu u vazama za cveće.

- Izbegavajte izlaganje likovnih dela s elementima vode u spavaćoj sobi i ne postavljate ogledala na mestima višim od vašeg nosa - savetuje još ekspertkinja za feng šui.

Foto: Shuterstock

 

 

Unesite više biljaka

 - Da biste prosperirali u životu, važno je da u svom domu kreirate živahan, zdrav i inspirišući prostor bez nereda - upozorava ekspertkinja za feng šui Lora Benko.

Naime, nered smeta slobodnom protoku energije, zbog čega se ukućani ulenje.

Životnu snagu najbolje bi bilo da ojačate biljkama i cvećem, ali i redovnim provetravanjem svih prostorija. Fontane su simbol novca i bogatstva, pa razmislite o ovom ukrasu.

Foto: Shuterstock

 

 

Dekorišite prostor bojama bogatstva

Boja može imati veliki uticaj na vaše raspoloženje. Crvena se smatra vrlo moćnom bojom, pa ne čudi što slavne osobe hodaju upravo po tepisima ove boje kad idu na premijere filmova.

Želite li da privučete novac u svoj život, dekorišite u crvenoj, zelenoj i ljubičastoj boji, koja garantuje više bogatstva.

Ali, postoji izuzetak. Ako ne podnosite crvenu, zelenu ili ljubičastu boju, one neće "upaliti" kao sredstvo za privlačenje novca u vašem životu. Feng šui se ne ogleda samo u raspodeli predmeta, već i u skladnoj ravnoteži između vas i prostora u kojem boravite.

Foto: Shuterstock

 

 

Čista kuhinja

 - Vaša kuhinja je direktno povezana s vašom mogućnošću da privlačite novac - kaže konsultantkinja Suzan Mecger. Važno je da održavate ostavu i frižider, držite ih organizovanim, kao i punim sveže hrane.

Šporet mora da bude čist, a svaka ringla da radi ispravno. Na kraju, ako želite da pojačate svoju finansijsku situaciju, pobrinite se da sto za jelo uvek bude besprekorno čist.

Foto: Shuterstock

 

 

Rešite se starih stvari

Da biste zaradili novac, nekad se morate rešiti starih stvari koje nikada ne koristite u domu. Na primer, sigurno u nekim kutijama čuvate stare daljinske upravljače, odeću u koju više ne možete stati i slične predmete koji ne služe nikome.

Ako nešto ne koristite, verovatno vam to nije ni važno niti vam je potrebno.

Kreirajte slobodno mesto u domu i osnažite ulaz nove energije koja će vam doneti prosperitet.

Ove promene će učiniti čuda za vašu ličnu energiju, osećaćete se fantastično i bićete dovoljno fokusirani na to da privučete ono što želite!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija