• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.06.2024

19:00

Stiže brdo para! Uradite ovaj ritual svakog prvog u mesecu i očekujte finasijski procvat

Shutterstock

Dom i porodica

Stiže brdo para! Uradite ovaj ritual svakog prvog u mesecu i očekujte finasijski procvat

Podeli vest

Jeste li ikada čuli za ritual privlačenja novca cimetom? Da biste živeli u blagostanju, ovaj ritual morali bi da isprobate svakog prvog dana u mesecu.

Osećate da vam je potrebna promena u životu? Cimet bi mogao da vam pomogne da otvorite puteve ka finansijskom poboljšanju. 

Morate da ispratite ova četiri koraka da biste uz pomoć rituala s cimetom privukli novac i obilje u svoj život.

Cimet je moćan začin zbog svog mirisa, ukusa, ali i terapeutskih i mističnih svojstava. Koriste ga različiti ljudi na različite načine. U indijskoj Ayurvedi poznat je po svojim blagotvornim svojstvima i koristi se za kao pomoć za nekoliko zdravstvenih problema. 

Foto: Shuterstock

 

U aromaterapiji, cimet se koristi u različitim tretmanima kao antiseptik i stimulans. Čaj od cimeta prirodna je pomoć za neke tegobe, a zapravo je i vrlo ukusan. Ali, ovaj začin takođe ima neke mistične moći povezane s prosperitetom, uspehom i ljubavlju.

Kada govorimo o prosperitetu, mnogi misle samo na novac i financijsku stabilnost, ali blagostanje može da se odnosi i na našu emocionalnu i duhovnu ravnotežu, na sklad u drugim područjima života, a ne samo u onom finansijskom. Cimet privlači energiju uspeha, delujući na sva područja vašeg života.

Pripremite se korak po korak

Dakle, izvucite svoj planer na videlo i zabeležite: prvi dan svakog meseca dan je rezerviran za privlačenje novca cimetom!

Evo kako to da učinite: 

Prvog dana u mesecu stavite 3 male kašike cimetovog praha na dlan vaše desne ruke i idite do vrata, bilo kod kuće ili na poslu.

Foto: Shuterstock

 

Moraćete da oduvate cimet, ali pre nego što krenete da duvate, morate sa puno vere i snage izreći sledeće tvrdnje.

Kad dunem ovaj cimet, blagostanje će ući u ovu kuću.
Kad dunem ovaj cimet, obilje će doći i ostati.
Kad dunem ovaj cimet, obilje će živeti ovde!

Dunite cimet, imajući na umu da će blagostanje i uspeh ući u vaš dom zajedno s mirisnim prahom, punim energije koju ste u njega uneli. Neka prah cimeta ostane na podu najmanje 24 sata. Nakon toga možete normalno usisavati. I sada samo čekate rezultate.

Ako ste nezasiti i želite još veću moć, kažu da je onda za vas kombinacija cimeta i grube soli. Moćna, moćna kombinacija za prosperitet je ona kad se gruba so koristi zajedno s cimetom. So se, naime, godinama koristila za obranu od loših energija iz okoline. Kad se koristi u kombinaciji s cimetom, neće dozvoliti da negativne sile koje prete obilju i prosperitetu dođu u vaš život.

Foto: Shutterstock

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Drulović poručuje: Nema većeg motiva od ovakve utakmice!
EURO 2024

Drulović poručuje: Nema većeg motiva od ovakve utakmice!

Fudbaleri Srbije u utorak (21.00) u Minhenu igraju protiv Danske i potrebna im je pobeda kako bi se plasirali u osminu finala na Evropskom šampionatu u Nemačkoj. Selektor mlade reprezentacije i nekadašnji Piksijev pomoćnik Ljubinko Drulović ističe da neće biti lako, ali da ne sumnja u želju i motiv kod "orlova" da dođu do pozitivnog rezultata.

24.06.2024

14:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija