• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2024

08:00

Ovaj trik skida masne fleke odmah! Tako je prosto, potreban je samo jedan sastojak (VIDEO)

Shutterstock

Dom i porodica

Ovaj trik skida masne fleke odmah! Tako je prosto, potreban je samo jedan sastojak (VIDEO)

Podeli vest

Masne fleke na odeći mogu biti prava noćna mora, ali jedan jednostavan trik sa TikToka pokazao se kao pravo rešenje, čak i za već opranu odeću.

Fleke od ulja ili masnoće na odeći gotovo je nemoguće ukloniti, čak ni uz pomoć specijalizovanih sredstava koja možete kupiti, ali TikTok je poludeo za jednostavnim trikom koji uspešno rešava ovaj problem.

Masne fleke možete zaraditi gotovo bilo gde - dok jedete malo masniju hranu u restoranu, pržite ručak ili večeru, ili čak dok nanosite kremu za sunčanje. Koliko je lako napraviti takve mrlje, toliko ih je teško ukloniti!

Standardno pranje veša ne pomaže kada su masne fleke u pitanju, a ako je odeća koju ste isflekali u boji, upotreba izbeljivača može biti veoma rizična.

Međutim, nedavno se na TikToku pojavio fantastičan trik koji će vam pomoći da uklonite fleke od masnoće, čak i ako je odeća već oprana i prethodno neuspešno tretirana protiv mrlja.

 

 

Guru za trikove u domaćinstvu, Lora de Bara, podelila je na svom profilu savet za uklanjanje masnih fleka, objašnjavajući da vam je potreban samo deterdžent za pranje sudova! Sve što treba da uradite jeste da nanesete deterdžent direktno na uflekano područje, a zatim operete odeću na uobičajen način.

- Ovaj trik funkcioniše čak i ako ste već oprali odeću. Sve što treba da uradite jeste da utrljate deterdžent za pranje sudova u mrlju, a zatim operete odeću kao i obično - naglašava Lora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)
Live TV

Vazdušni prostor predstavlja suverenitet jedne zemlje, a "rafali" su idealni za njegovo čuvanje! Sve pilote raduje nabavka novih aviona! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". Ove izjave, ali i nabavku francuskih "rafala" komentarisao je penzionisani vojni pilot Boriša Mandić tokom svog gostovanja u "Info jutru".

06.09.2024

09:00

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Katastrofa na frontu! Ukrajina zasula Ruse monstruoznim oružjem! Posebno ciljali Čečene iz "Ahmata", Moskva neće sedeti skrštenih ruku!
HAOS

Katastrofa na frontu! Ukrajina zasula Ruse monstruoznim oružjem! Posebno ciljali Čečene iz "Ahmata", Moskva neće sedeti skrštenih ruku!

Ukrajinska vojska stalno koristi borbene otrovne supstance, zabranjene fosforne i kasetne bombe na bahmutskom delu fronta, uključujući područje Časovog Jara, za koje se vode borbe na Donbasu, izjavio je za RIA Novosti komandir odeljenja za evakuaciju ranjenih, vojni lekar bolnice specijalnih snaga "Ahmat" sa pozivnim imenom "Glamur".

06.09.2024

10:10

Zabava

Džet set

Srbija