• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

06.12.2018

12:40

FEJSBUK PUCA! Korisnici opet više sati nisu mogli da pristupe najpopularnijoj društvenoj mreži

Hi-Tech

FEJSBUK PUCA! Korisnici opet više sati nisu mogli da pristupe najpopularnijoj društvenoj mreži

Podeli vest

Društvena mreža Fejsbuk "izbacuje" korsnike prilikom pokušaja da se uloguju na svoje profile, i ne dozvoljava im da se potom ponovo uloguju

Veliki broj ljudi tokom dana prijavljivao je da nemaju pristup svojim nalozima, dok neki tvrde da je sajt u potpunosti prestao sa radom, javlja Independent. 

Brojni korisnici Fejsbuka su putem drugih društvenih mreža javljali da im izgleda da su njigove šifre "prestale da rade". 

Takođe, u nekim slučajevima, njima je stizala poruka da resetuju svoje šifre i da ih verifikuju unošenjem koda, koji im je poslat mejlom.

Međutim, ni u slučaju unošenja koda, logovanje nije bilo uspešno. 

Prema navodima sajta Down Detector, prestanak rada Facebooka uglavnom je pogodilo korisnke te društvene mreža u Evropi. 

Iz Fejsbuka su izjavili da istražuju problem koji je nastao i da će ga rešiti što je pre moguće. Nešto kasnije portparol Fejsbuka rekao je za Express.co.uk da je teškoća sa logovanjem otklonjena. 

 - Problem je rešen. Izvinjavamo se zbog bilo kakvih neprijatnosti - rekli su iz kompanije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija