• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.07.2020

07:00

HOROSKOP ZA 11. JUL! Bikove očekuje LEPA AFERA, dok za DEVICE sledi čista MONOTONIJA U LJUBAVI!

Horoskop

HOROSKOP ZA 11. JUL! Bikove očekuje LEPA AFERA, dok za DEVICE sledi čista MONOTONIJA U LJUBAVI!

Podeli vest

Pročitajte šta vam horoskop danas donosi u sferi ljubavi, posla i zdravlja...

OVAN
LJUBAV: Očekujte povoljne vesti ili pozitivne događaje u ljubavnom životu. POSAO: Nesporazumi ili ogovaranja na radnom mestu donekle će omesti vašu produktivnost. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Moguće su nežne reči sa nekim ko vam se dopada i uopšte dobra komunikacija. POSAO: Neće vam biti jasno šta treba da radite da biste postigli ono što želite. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI
LJUBAV: Ništa bitno se neće desiti u vašem ljubavnom životu, ali moguć je flert sa nekim s kim radite. POSAO: Inspiracija u vezi sa svim što ima veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Ako ste u vezi, možete imati problema zbog toga što ne posvećujete dovoljno pažnje jedno drugome. POSAO: Moguće je da će vam u poslu pomoći mlađa ženska osoba. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV
LJUBAV: Doživećete manju disharmoniju u odnosu ili nadmetanje ega sa partnerovim. POSAO: Imaćete uspeha u sferi privatnog biznisa ili pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bez značajnih događaja ili promena. Nestabilnost kao trend će se nastaviti. POSAO: Imaćete problema u odnosu sa nadređenima, koji vas stresiraju. ZDRAVLJE: Infekcije.

VAGA
LJUBAV: Možete se zaljubiti ili započeti vezu sa nekim ko nosi uniformu. POSAO: Vodite računa da ne donosite odluke pod uticajem emocija i u brzini. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Iskoristite ovaj period za komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete odlučiti da potpuno promenite smer u kom se kreće vaša karijera. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Možda ćete otkriti da osoba sa kojom ste nije bila sasvim iskrena sa vama. POSAO: Bićete skloni da uvlačite partnera u svoje poslove, što bi trebalo da izbegnete. ZDRAVLJE: Iscrpljenost.

Foto: Shutterstock

JARAC
LJUBAV: Ovih dana vam ljubav neće biti bitna i više ćete se baviti drugim oblastima života. POSAO: Moguće je da ćete ispustiti neku dobru poslovnu priliku. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Velika nestabilnost ljubavnog odnosa, moguć je i neki emotivni stres izazvan problemima. POSAO: Polako ali sigurno krećete se uzlaznom putanjom. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: Bez naročitih dešavanja u ovoj sferi ako ste sami. Ukoliko ste u vezi, moguće je romantično putovanje. POSAO: Steći ćete reputaciju kreativne osobe ili nekoga od ukusa. ZDRAVLJE: Stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17