• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.07.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 15. JUL: BIK će se suočiti sa velikim problemom, a ovaj znak će imati finansijske poteškoće

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 15. JUL: BIK će se suočiti sa velikim problemom, a ovaj znak će imati finansijske poteškoće

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas donosi...

OVAN
LJUBAV: Bićete optimistični i avanturistični, ali uz sve druge obaveze moguće je da ne bude vremena za ljubav. POSAO: Imaćete finansijskih poteškoća. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Imaćete potrebu da doživite nešto intenzivno u ovoj oblasti, pa će vam sve postojeće prilike delovati nezanimljivo. POSAO: Mogući administrativni problem. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Svima ste vrlo privlačni, ali opšta atmosfera u kojoj su svi okrenuti svojim poslovima neće vam pružiti priliku za ljubav. POSAO: Imaćete problema da naplatite rad. ZDRAVLJE: Nestabilno.

Foto: Pixabay

RAK
LJUBAV: Možda napravite promenu u svom ljubavnom životu, jer će vas mučiti neke dileme. POSAO: Imaćete problema sa svima koji nešto rade za vas. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV
LJUBAV: Trenutno nemate mnogo vremena za ljubav jer ste opterećeni nekim dešavanjima koja vas ometaju. POSAO: Pritisak i problemi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati osobu koja je dosta starija i koja će vas zainteresovati iako uopšte nije vaš tip. POSAO: Doživećete veće probleme u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

VAGA
LJUBAV: U ovom periodu ste strastveniji nego inače, što će se vašem partneru dopasti. POSAO: Moguće je neracionalno raspolaganje novčanim sredstvima. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: Trenutno ste prilično samoživi i nespremni na bilo kakav kompromis, zbog čega su mogući problemi u odnosu. POSAO: Budite štedljiviji. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete nove i uzbudljive prilike za ljubav, a ako ste u vezi, moguće neslaganje. POSAO: Neki planovi bi mogli da padnu u vodu ili ćete morati da ih odložite. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate više osoba, ali niko vas zaista neće privući jer niste u pravom raspoloženju. POSAO: Imaćete previše posla i bićete preopterećeni. ZDRAVLJE: Slabije.

VODOLIJA
LJUBAV: Neće vam biti do romantike, a ako već imate partnera, mogući su neki nesporazumi koji će vas rastužiti. POSAO: Mogući su problemi administrativne prirode. ZDRAVLJE: Slabo.

RIBE
LJUBAV: Možete imati problema u ljubavnom životu i osećati se nezadovoljno zbog nepovoljne situacije. POSAO: Uglavnom ćete stagnirati u ovoj sferi, što i nije loše. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija