• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. SEPTEMBRA: Retrogradni Mars URNIŠE Ovnove, Vage traže PRAVDU NA POSLU, a ovaj znak će se OBOGATITI!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. SEPTEMBRA: Retrogradni Mars URNIŠE Ovnove, Vage traže PRAVDU NA POSLU, a ovaj znak će se OBOGATITI!

Podeli vest

Saznatjte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Retrogradni Mars u vašem znaku stvara vam probleme, ne samo na poslu, nego i na privatnom planu. Merkur u lošim aspektima donosi vam nerazumevanje i pogrešne odluke zbog kojih biste mogli kasnije da se kajete. Dobro razmislite pre nego što izgovorite određene reči.

Ljubav - Venera u Lavu donosi vam novo poznanstvo na mestu javnog tipa. Možete lako da se zaljubite na brzinu. Privlače vas osobe sa stavom. Impuslivni ste i spremni za nove avanture u ljubavi.

Zdravlje  - Slabo.

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Vage neodlučnost SKUPO KOŠTA, Jarčevi se svađaju oko PARA, a ovaj znak treba da kupi KASICU PRASICU!

BIK

Posao - Venera u Lavu donosi vam priliku za početak samostalnog biznisa. Na poslu ćete zbog lošeg uticaja Merkura biti nezadovoljni finansijama. Ukoliko sarađujete sa Vagama ili Devicama, imaćete konflikte. Smatrate da vredite više nego koliko ste plaćeni.

Ljubav - Konačno bolji period za ljubav! Nakon nekoliko nedelja tenzija, dolazi period za stabilizaciju odnosa. Ukoliko vam je Ovan važna osoba u životu, sada je prilika da popravite odnose.

Zdravlje - Osetljiva kičma.

Foto: pexels.com

BLIZANCI

Posao - Merkur u negativnim aspektima donosi vam nesporazume na radnom mestu. Stalno ćete pokušavati da pronađete kompromisno rešenje za sve, ali to neće ići tako lako. Saradnici će smatrati da ste nedovoljno posvećeni poslu, a vi ćete im zamerati kritike.

Ljubav - Pred vama je krizna nedelja u ljubavi. Imaćete učestale svađe, a nije dobar period za početak nove romanse. Vama je flert na prvom mestu, a moguće je da sedite na "dve stolice".

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Retoborna energija Marsa donosi vam probleme na poslu i sukobe sa autoritetom. Ukoliko sarađujete sa Ovnovima i Jarčevima, imaćete problematičnu nedelju. Osećate neku vrstu netrpeljivosti i najradije biste promenili posao.

Ljubav - Period nije najbolji za ljubav. Imate nerešene odnose iz prošlosti. Ukoliko ste u braku, očekujte očestale svađe. Ne vredi da se raspravlje ko je kriv, jer će to samo pogoršati odnos.

Ljubav - Osetljivo.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Ulazak Sunca u Vagu vam donosi odlične vesti i pregovore. Ono na šta treba da obratite pažnju su finansije. Možete da očekujete važne pregovore o poslu, pa čak i novu ponudu. Sa Vagama ćete ostvariti odličnu komunikaciju.

Ljubav - Iako imate puno kontakata sa osobama koje vam se dopadaju, niste zadovoljni. Očkujete nešto veliko u ljubavi, a partner vam ne daje ono što vam treba. Imate velika očekivanja i to vas koči.

Zdravlje - Dobro.

Ovim znakovima horoskopa OKTOBAR potpuno menja život! NAPOKON ĆE IM SE SREĆA OSMEHNUTI!

DEVICA

Posao - Negativni aspekti Merkura donose vam lošiju nedelju za novac. Budite oprezni sa ulaganjima. Mogući su veći troškovi. Dobićete zanimljivu ponudu za posao od Bika. To će biti iznenada, pa će vas baciti u dilemu. U ovom periodu vam najviše smeta što ste neodlučni.

Ljubav - Nedelja za ljubav je dobra, ali je problem veći u vama nego u partneru. Imate neke emocije prema osobi o kojoj stalno razmišljate, a ne želite to nikome da priznate.

Zdravlje - Problemi sa bubrezima.

 

VAGA

Posao - Ulazak Sunca u vaš znak stvara u vama potrebu da izbalansirate sve situacije u kojima se nalazite. Bićete bolje organizovani na poslu i ovo je prilika da zahtevate bolje uslove. Osetićete povratak energije i to će vam uliti nadu da se sve popravlja na bolje.

Ljubav - Konačno bolji period za ljubav. Jedna osoba ostaviće snažan utisak na vas, a imaćete novo poznanstvo na mestu javnog tipa. Otvoreni ste za novu romansu. Ukoliko ste u stalnoj vezi, nerviraće vas partnerova impuslivnost.

Zdravlje - Bolje.

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA

Posao - Marsovi aspekti zadaju vam muke. U ovom periodu povezaćete se sa starim kolegama sa posla i uvidećete da neke probleme ne možete da rešite već mesecima. Na poslu idete korak napred, a nazad dva.

Ljubav - Osećate snažnu privlačnost prema osobi vatrenog znaka. Jedan Lav će vam pomrstiti konce. Vreme je za početak nove romanse. Neko će uspeti da smiri vaše strasti.

Zdravlje - Osetljiva glava.

 

STRELAC

Posao - Na poslu pokazujete svoje kvalitete. Nedelja je odlična ukoliko se bavite izdavaštvom. Prijaće vam komplimenti koje ćete dobijati od kolega. Odličan momenat da naplatite svoj rad.

Ljubav - Imaćete otežan odnos sa partnerom. U ovom periodu će vam biti potrebna podrška , a to nećete moći da dobijete Imaćete susret sa jednom Vagom.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: pexels.com

JARAC

Posao - Teški aspekti Merkura su pravi izazov da ne uđete u konflikte. Tenzija će u sledećoj nedelji biti prevelika, a vi ćete želeti brze promene koje ne dolaze. Imaćete konflikte sa Vagama i Ovnovima i to oko toga šta je čije zaduženje na poslu.

Ljubav - Vaš ljubavni život postaje uzbudljiviji, a to može da vam bude izlaz iz poslovne krize. Emotivno ste stabilniji, nego što delujete na posle.  Započećete romansu iz strasti.

Zdravlje - Manjak energije.

 

VODOLIJA

Posao - Snažna energija retrogradna Marsa pokvariće vam planove, a sve ćete doživljavati strasno. Imaćete učestale konflikte sa osobama koje vas okružuju. Sve preživljavate burnije nego što jeste. Loša nedelja za pregovore.

Ljubav - Imaćete novo poznanstvo sa jednom Vagom. Ukoliko ste zauzeti, idealan je period za putovanje sa osobom do koje vam je stalo. Prijaće vam da promenite okruženje.

Zdravlje - Stres i oprez u saobraćaju.

Foto: pexels.com

RIBE

Posao - Ulazak Sunca u osmo polje pogoduje vašim finansijama. Nije isključeno da ćete dobiti projekat, putem kojeg možete da se obogatite. Takođe je odličan momenat za rešavanje pitanja nasledstva.

Ljubav - Merkur u lošim aspektima donosi vam krizu i rasprave sa partnerom. Nije dobra nedelja za početak nove romanse. Ukoliko ste u braku često ćete se raspravljati oko novca.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17