• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 7. OKTOBAR! Ovaj znak DANAS DOBIJA POVEĆANJE PLATE, Device čeka PROMENA na LJUBAVNOM PLANU

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 7. OKTOBAR! Ovaj znak DANAS DOBIJA POVEĆANJE PLATE, Device čeka PROMENA na LJUBAVNOM PLANU

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju

OVAN

LJUBAV: Jaka tenzija u odnosu zbog previše strasti, a možda i neke loše energije koja je prisutna. POSAO: Moguće je da ćete dobiti priliku za rad u medijima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK

LJUBAV: Uživaćete u sreći, bilo da ste sami ili već imate partnera. POSAO: Dobit i korist od partnerskog biznisa ili bilo čega što radite u saradnji sa nekim. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Upoznaćete više zanimljivih osoba ili pak mlađu energičnu osobu koja će vam se dopasti. POSAO: Moguć je blagi napredak, pogotovo ako radite u IT sektoru. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

RAK

LJUBAV: Iako će vas pratiti sreća u ovoj sferi, vaša očekivanja ipak neće biti potpuno ispunjena. POSAO: Moguć novčani dobitak i uvećanje obima posla. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Bićete vrlo popularni i mnogi će vam se diviti, što će vam doneti prilike za ljubav. POSAO: Vrlo ste energični i preduzimljivi ovih dana, što će pozitivno uticati na vašu karijeru. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA

LJUBAV: Mogući pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu, bilo da ste sami ili u vezi. POSAO: Moguće je da ćete menjati posao, dati ili dobiti otkaz. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

Foto: Pixabay

VAGA

LJUBAV: Doživljavate mnoge promene u ovoj sferi. Može biti blago nepovoljan dan za one koji su u dužoj vezi. POSAO: Uživate u pozitivnom trendu, ali prisutna je i nestabilnost. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Zanimaće vas samo osobe koje su misteriozne i inteligentne zato što ste i vi takvi. POSAO: Moguće je da ćete napraviti neke pozitivne promene. ZDRAVLJE: Osetljivo.

STRELAC

LJUBAV: Zainteresovaće vas neko koga ne poznajete dobro i o kome zato možda imate neopravdano dobro mišljenje. POSAO: Klonite se mutnih radnji. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo emotivni i okrenuti porodici, što je povoljno za one koji su već u braku. POSAO: Moraćete da kontrolišete svoje troškove i da više štedite. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Pozitivna komunikacija sa privlačnim osobama. POSAO: Moguće dalje poboljšanje vaše poslovne situacije. Bez većih promena, ali primetićete blagi napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Možda ćete se upustiti u tajnu aferu. Imaćete više prilika za romansu. POSAO: Moraćete da budete strpljivi i trpeljivi i da sačekate bolje vreme za posao. ZDRAVLJE: Osetljivo.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17