• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8. OKTOBAR! Ovom znaku se sprema PRESELJENJE U INOSTRANSTVO, Strelčevi - danas je vaš SREĆAN DAN!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 8. OKTOBAR! Ovom znaku se sprema PRESELJENJE U INOSTRANSTVO, Strelčevi - danas je vaš SREĆAN DAN!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas u isto vreme i privlačiti i nervirati. POSAO: Interesovaćete se za rad u inostranstvu, ali ćete shvatiti da to sad nije moguće. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Danas verovatno nećete imati mnogo šansi da doživite ljubav, ali je moguće da ćete imati prilike za flert. POSAO: Povoljna finansijska situacija, ali i impulsivno trošenje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguće je da će vas privući neko ko nije dobra prilika za vas, jer nema iste poglede na svet. POSAO: Tenzija u odnosu sa nadređenima i uopšte autoritetima. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

RAK

LJUBAV: Biće prilika da provedete vreme s nekim ko vam se dopada, a ako ste već u vezi, da uživate u ljubavi. POSAO: Moguće je da ćete imati problema sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Moguće je da doživite ljubav na prvi pogled. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa transportom i inostranstvom. Postignut dogovor ili potpisan ugovor. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Vaša privlačnost će danas doći do izražaja, što je jako dobro za vaš ljubavni život. POSAO: Moguće su kadrovske promene i dobit od svega što ima veze s lepotom. ZDRAVLJE: Infekcije.

Foto: Shutterstock

VAGA

LJUBAV: Moguće je da ćete tajiti svoja osećanja ili ćete ući u tajnu vezu. POSAO: Stabilnost tokova novca, moguć i finansijski dobitak, ali nemojte se previše opuštati. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Mogući su napadi ljubomore, jer ćete danas biti previše posesivni. POSAO: Naići ćete na neku prepreku koja će vas namučiti, ali nećete odustati, što će dati rezultate. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada ali verovatno i nešto više od toga. POSAO: Očekuje vas dan pun pozitivnih dešavanja i prilika. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

JARAC

LJUBAV: Danas nećete imati prilike da se posvetite svom ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao, ili ćete pak sa ljubavnim partnerom pokrenuti posao. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga koga ste tek upoznali, i to preko prijatelja. POSAO: Promene u vezi sa poslom, koje će se pokazati kao vrlo pozitivne. Unapređenje i nove prilike. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Danas ćete biti pomalo nejasni drugima, nedefinisanih emocija, zbog čega ćete imati probleme u odnosu. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru ponudu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija