• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. OKTOBAR: Lavovi danas treba da izbegavaju jednu stvar, a OVNA ČEKA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE NA POSLU

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. OKTOBAR: Lavovi danas treba da izbegavaju jednu stvar, a OVNA ČEKA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE NA POSLU

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Neće vam biti teško da nađete nekoga ko će vam se dopasti, ali je pitanje da li će vam biti uzvraćeno. POSAO: Moguće je manje neslaganje sa podređenima. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Danas biste mogli imati brojne prilike za ljubav, što može napraviti komplikacije u vašem ljubavnom životu. POSAO: Blago povoljan da za posao i karijeru. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete lošije raspoloženi nego prethodnih dana i verovatno se neće desiti ništa značajnije od flerta. POSAO: Moguće greške zbog dekoncentrisanosti. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Zainteresovani ste za mala životna zadovoljstva. To bi trebalo da uzme u obzir osoba koja je sa vama. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Alergijske reakcije.

LAV
LJUBAV: Nestabilnost ljubavnog odnosa. Moguća je čak i svađa. POSAO: Izbegavajte agresivni marketing koji može postići suprotan efekat od onoga koji želite. ZDRAVLJE: Osetljivo.

DEVICA
LJUBAV: Više će vas interesovati druženje i prijateljski odnosi, nećete imati energije za romantiku. POSAO: Bićete primorani da završavate neke poslove od ranije. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

VAGA
LJUBAV: Povoljan dan za uživanje u društvu osoba koje vam se dopadaju, ali nemojte očekivati previše. POSAO: Dobro za one koji se bave lepotom ili umetnošću. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: U vas se ljudi vrlo lako zaljubljuju, uvek ste atraktivni i sigurno ćete primetiti brojne poglede pune divljenja. POSAO: Imaćete problema na poslu ili u procesu rada. ZDRAVLJE: Upala grla.

STRELAC
LJUBAV: Verovatno se ništa konkretno neće desiti iako ćete vi biti vrlo nestrpljivi. Nepovoljan dan za ljubav. POSAO: Danas ćete biti prodorniji i aktivniji. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC
LJUBAV: Prilike neće biti dovoljno inspirativne da biste im posvetili pažnju. POSAO: Moguće je da ćete imati administrativnih problema, ali inače bez bitnih dešavanja. ZDRAVLJE: Nervoza.

VODOLIJA
LJUBAV: Osećanja i simpatije su vam danas toliko rasuti, da će vam biti nemoguće da krenete u bilo kakvu odlučnu akciju. POSAO: Radićete dva posla, ili ćete imati brojne obaveze. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Privlačiće vas oni koji su u nevolji i tužni, ali sa takvima će biti nemoguće ostvariti pozitivnu vezu. POSAO: Moguć je uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija