• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 30. NOVEMBRA: Strelčevima PROMENE, Ovnovima NOVA poslovna ŠANSA, a Jarčevi su pogrešno shvatili jedan prijateljski odnos!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 30. NOVEMBRA: Strelčevima PROMENE, Ovnovima NOVA poslovna ŠANSA, a Jarčevi su pogrešno shvatili jedan prijateljski odnos!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao – Dobru poziciju Merkura treba da iskoristtite za finansije. Nije isključeno da ćete dobiti ponudu za bolje plaćen posao. Odlična je nedelja za sponzorstva. Vaš najveći problem je što gubite strpljenje, pa paravite ishitrene poteze.

Ljubav – Emotivno ste veoma nestabilni. Venera u Škorpiji donosi vam period pun ljubomore, strasti i ispada, pa nemojte da očekujete stabilnost. Neko do koga vam je stalo je u negativnoj fazi, pa će početi da vam zamera svaku sitnicu.

Zdravlje – Bolje.

 

BIK

Posao – Nove poslovne mogućnosti! Sada je pravo vreme za sklapanje novog poslovnog partnerstva. Venera u lošim aspektima doprinosi da ste nesvesni svojih potencijala, pa vam sve deluje teže nego što jeste. Više se odmarajte i ne budite prestrogi prema sebi.

Ljubav – U ljubavi vam je uzbudljivo. Imate više šanse za romansu, a delujete misteriozno na osobe suprotnog pola. Pojačana strast i ljubomora. Ukoliko ste u braku, biće i ljubomornih scena.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao – Dobra pozicija Merkura donosi vam uspešnu nedelju na poslu. Ovo je period dobrih vesti i mogućnosti za napredak u radu. Imate priliku da naplatite neka dugovanja, što će vam dobro doći. Škorpija će vam ponuditi dobru saradnju.

Ljubav – Konačno bolji period za ljubav! Ukoliko ste slobodni, imate priliku za novo poznanstvo. Ukoliko ste u braku, dolazi do poboljšanja odnosa i komunikacije. Ovo je prilika da zajedno donesete neku pozitivnu odluku.

Zdravlje – Bolje.

 

RAK

Posao – Ovo je vaša šansa za bolje pregovore na poslu. Konačno ste izašli iz minus faze i treba da zahtevate bolje uslove rada. Najbolje ćete se slagati sa Škorpijama i Jarčevima. Očekuje vas nedelja sa dobrim vestima. Imate priliku da popravite odnose sa kolegama.

Ljubav – Venera u petom polju donosi vam uzbuđenja u ljubavi, ali i afere. Mnogo toga će vam se izdešavati samo za nekoliko dana. Čuvajte se tajnih veza i paralalnih afera. Jedna osoba vodenog znaka će uspeti da vas zavede, ali je pitanje da li je iskrena.

Zdravlje – Dobro.

 

Foto: Pixabay

LAV

Posao – Dobro se osećate kod kuće i najviše stvari ćete i obavljati iz svog doma do kraja ovog meeca. To vam i prija jer ćete baš u ovom periodu osmisliti ideju za novi projekat. Finansije su stabilne, a sledi vam i dobitak.

Ljubav – Iznenadno javljanje jedne osobe vam je pomrsilo konce. To je neko ko se pojavljuje i nestaje, pa vas pomalo i nervira. Dobijaćete poruke razne sadržine koje vam se baš neće dopasti. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete tenzije usled nerazumevanja.

Zdravlje - Dobro.

 

DEVICA

Posao – Nedelja koja je pred vama je puna novih vesti i pregovora. Komunikacija će biti pojačana, a vaša moć ubeđivanja na maksimumu. Sada je idealno vreme da pregovarate o poslu do kojeg vam je stalo. Ono što će vas pomalo nervirati jeste kvarenje planova.

Ljubav – U lepom ste periodu za ljubav. Sledi vam nedelja romantičnih dopisivanja. Ukoliko ste slobodni, preko aplikacije za upoznavanje možete da sretnete zanimljivu osobu. Flert preko poruka vam je zagrantovan.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao – Ulazite u nedelju odličnih pregovora i još boljih vesti. Konačno će sreća biti na vašoj strani. Na Strelčeve i Lavove ćete moći da se oslobnite, a finansije vam postaju prioritet. Odlična je nedelja za potpsivanje ugovora.

Ljubav – Posle duže pauze, ulazite u bolji period za ljubav. Imate priliku da popravite odnosa sa nekim do koga vam je stalo. Tu se pre svega misli na komunikaciju koja je loša već nedeljama. Moguće je novo poznanstvo preko interneta.

Zdravlje – Bolje.

 

ŠKORPIJA

Posao – Ulazak Sunca u drugo polje donosi vam odlična finansijski period. Najverovatnije ćete dobiti ponudu za bolje plaćen posao. Strelčevima i Ovnovima. Konačno imate više energije i pokrenuli ste se da ostvarite svoje snove.

Ljubav – Imate velika očekivanja od susreta sa jednom osobom ali je period do kraja novembra nepovoljan. Iako ćete flertovati sa više osoba, zbog problema iz prošlosti nećete uspeti da ostvarite dublji odnos. Ukoliko ste u braku ili vezi, partner će vas opterećivati svojim teretom.

Zdravlje – Odlično.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao – Sunce u vašem znaku ukazuje da dolazi vaših pet minuta. Iako na poslu sumnjate u jednu osobu, vi ste u daleko boljoj poziciji nego drugi. Očekuje vas poboljšanje finansijske situacije. Situacije u decemru će se drastično preokrenutni u vašu korist.

Ljubav – Jedna osoba koja ne želi da otkrije svoje namere je zainteresovana za vas. To još uvek radi tajno, ali če vam uskoro staviti do znanja o čemu se radi. Skloni ste tajnim vezama.

Zdravlje – Bolje.

 

JARAC

Posao – Merkur u dobrim aspketima donosi vam poboljšanje situacije na poslu. Preko prijatelja ćete imati podršku da ostvarite neki san. Iako ćete imati iznenadne troškove, vaš trud će se svakako isplatiti.

Ljubav – U ljubavi prolazite kroz krizu jer ste pogrešno shvatili jedan prijateljski odnos. Samo budite strpljivi, kao što inače jeste i sve će doći na svoje mesto. Mešate ljubav i prijateljsko i kvaka je verovatno u tome.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao – Vi ste u izazovnom periodu kada na poslu testirate drugačiji pristup. Iako se to kosi sa vašim pravilima, nagoveštava nešto novo i sigurno bolje po vas. Imate velika ambicije i sada je vreme da se istaknete. Škoprija će vam biti pravi izazov za saradnju. U boljoj ste poziciji za pregovore.

Ljubav – Sledi vam novo poznanstvo preko prijatelja. Jedna osoba vatrenog znaka će vas oduševiti i moguće je da pređete granicu prijateljstva. Odgovaraju vam Strelčevi i Lavovi. Bićete više raspoloženi za druženje.

Zdravlje – Bolje.

 

RIBE

Posao -Situacija na poslu je daleko povoljnija za vas, naročito ukoliko se bavite izdavaštvom ili obrazovanjem. U ovom periodu imate priliku da naučite nešto novo o poslu koji radite. Sunce u desetom polju donosi vam nove ambicije i priliku da pokažete svoje potencije na poslu. Dobra saradnja sa Lavovima i Strelčevima.

Ljubav - Osoba do koje vam je stalo će vam preložiti da promenite ambijent ili otputujete negde. Nedelja je odlična ukoliko želite da popravite odnos sa nekim do koga vam je stalo. Ukoliko ste slobodni, iznenadno pojavljivanje jedne osobe će vas obradovati.

Zdravlje - Dobro. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17