• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2020

16:06

5 najstidljivijih horoskopskih znakova! Jako im je stalo do TUĐEG MIŠLJENJA!

Horoskop

5 najstidljivijih horoskopskih znakova! Jako im je stalo do TUĐEG MIŠLJENJA!

Podeli vest

Zbunjenost je samosvesna emocija, koja nastaje usled nesklada naših misli i akcija. Stid sa druge strane, najčešće je pokazatelj toga da vam je možda i previše stalo kako ćete se pokazati pred drugima. Ovo su najstidljiviji horoskopski znakovi.

Ako vam je stalno neprijatno i gotovo svaka nova situacija vas zbunjuje, možda je to u vašem slučaju uslovljeno zvezdama, jer pripadnici pojedinih horoskopskih znakova imaju veoma nizak prag tolerancije kada je stidljivost u pitanju.

Rak
Rakovi se vrlo često postide zbog svoje izražene emotivnosti, koju nisu u stanju svaki put da sakriju. Oni su veoma osetljivi i često se osećaju osuđeno od strane svojih najbližih, što u njima izaziva široku paletu emocija od stida do anksioznosti, a povremeno i ljutnje.

Foto: Pixabay

Devica
Device su rođeni perfekcionisti i teže da svakom poslu pristupe na pravi način. Zato i žive u strahu od neuspeha, a kada se on uprkos svemu, ipak dogodi, one se doslovno smanje od stida. Za njih je najveća lekcija, koju tek treba da savladaju ona da svi ljudi greše i da u tome nema razloga za stid, jer je svaki neuspeh nova lekcija.

Vaga
Vage su otvorene pred ljudima i slepo veruju gotovo u sve što im se kaže. Zbog ove doze naivnosti, nažalost često im je poverenje izigrano i to je njihova glavni povod za stid. Kada uvide neistinu, one se veoma postide, što i posle svega nisu naučile i nisu bolje procenile osobu.

Ribe
Ribe su veoma osetljive, nežne i imaju bujnu maštu, pa neretko izmaštaju pojedine svoje postupke, zbog kojih bi trebalo da se postide, preuveličavaju svoje ponašanje i gotovo uvek imaju rumene obraze.

Jarac
Usled svoje ambicije i odgovornosti, Jarčevi žive strogim, vojničkim režimom, ali ponekad se pojavi potreba i da se opuste i rasterete i tada uglavnom urade nešto, što kasnije samo oni smatraju greškom i povodom za ponovnu izolaciju u svoj strogi svet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17