• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 30. NOVEMBAR - DEVICE očekuju poslovne promene, dok će VAGE  imati problema sa partnerima

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 30. NOVEMBAR - DEVICE očekuju poslovne promene, dok će VAGE imati problema sa partnerima

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Nemojte dopustiti da vam ponos pokvari priliku da uživate u ljubavi ili doživite ljubav. POSAO: Moguća promena radnog mesta ili promene u procesu rada. ZDRAVLJE: Aritmija.

BIK
LJUBAV: U ljubavi vas očekuje više stabilnosti i manje neprijatnih iznenađenja. POSAO: Bićete posvećeni poslu i napredovanju u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Biće napretka u komunikaciji sa partnerom, što će dovesti do poboljšanja situacije u ovoj sferi. POSAO: Stabilnost u oblasti karijere ili pozitivna promena i napredak. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Foto: Pixabay

RAK
LJUBAV: Danas ćete idealizovati neku ljubav koja je ostala u prošlosti. POSAO: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi ili braku, bićete nezadovoljni zbog odsustva intenzivnijih emocija i strasti u odnosu. POSAO: Vladaće blago pozitivan trend u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Slabije.

DEVICA
LJUBAV: Možete ostvariti nove kontakte, ali s obzirom na to da vama treba dosta vremena da se zaljubite, ništa bitno se neće desiti. POSAO: Moguće su promene u sferi posla i karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

VAGA
LJUBAV: Problemi onima koji žive sa partnerom, jer neće biti mira u kući i izvesna je svađa ili barem neslaganje. POSAO: Bićete puni ideja od kojih će sve biti u vezi privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Grlobolja.

ŠKORPION
LJUBAV: Fantaziraćete o nekome s kim su male šanse da ikada ostvarite vezu. POSAO: Moguć je uspeh u sferi bankarstva i manipulacije novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: U ovom periodu se u vaš život može vratiti osoba iz prošlosti ili ćete upoznati neku stariju osobu kojoj ćete se dopasti. POSAO: Umanjen obim posla, čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shutterstock

JARAC
LJUBAV: Ako ste napravili promenu u ljubavnom životu u skorijoj prošlosti, težićete da situaciju vratite na staro. POSAO: Blokada u sferi karijere, moguće je i pogoršanje uslova rada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu će biti mnogo definisanija. POSAO: Povoljan dan za svaku vrstu marketinga i posebno za one koji rade u IT sektoru. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Ako ste već u vezi, nove prilike za ljubav bi mogle da naruše harmoniju odnosa. Možda ćete imati tajnu ljubav. POSAO: Moguće je da ćete morati da radite dva posla. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17