• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.02.2021

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 23. FEBRUAR: LAVOVI će planirati putovanje sa partnerom, dok će OVAJ znak imati loš odnos sa nadređenima!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 23. FEBRUAR: LAVOVI će planirati putovanje sa partnerom, dok će OVAJ znak imati loš odnos sa nadređenima!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Bićete pomalo navalentni, pogotovo fizički i možete izazvati suprotnu reakciju od one koju priželjkujete. POSAO: Moguće je da ćete biti prezauzeti i zbog toga napraviti grešku. ZDRAVLJE: Nesanica.

BIK
LJUBAV: Bićete strastveni, što će donekle povoljno uticati na vaš ljubavni život, ali neće dovesti do stabilizacije situacije. POSAO: Moguće su pozitivne promene u sferi karijere. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Ništa novo se neće desiti u ovoj sferi. Moguća pozitivna komunikacija i flert sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Dobit od bavljenja nekretninama ili transportom. ZDRAVLJE: Infekcije.

RAK
LJUBAV: Nalazite se u periodu u kome će dosta toga biti odlučeno ili planirano. Pravićete dugoročne planove. POSAO: Društveno angažovan rad ili pak politički angažman. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV
LJUBAV: Moguće je da ćete planirati putovanje sa partnerom ili će vam se dopasti neko ko je stranac. POSAO: Dobar dan za bavljenje administracijom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Danas vas može privući neko s kim radite ili vam je nadređen, ali to interesovanje će biti kratkog daha. POSAO: Raskid partnerstva ako se bavite partnerskim poslom. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim nema šanse da ostvarite stabilnu ili dugoročnu vezu. POSAO: Promena posla ili pravca karijere. Loše slaganje sa nadređenima. ZDRAVLJE: Nestabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Harmonija u odnosu i generalno bez negativnih dešavanja u ovoj sferi. POSAO: Imaćete ogromnu potrebu da se osamostalite, radite za sebe i u sopstvenoj režiji. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

STRELAC
LJUBAV: Vaš ljubavni život je prilično nestabilan u poslednje vreme. Neslaganje sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Očekujte uspeh u oblasti trgovine. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete želeti da otpočnete zajednički život sa partnerom, ali neke okolnosti bi mogle da se ispreče vašim željama. POSAO: Novi posao ili novi projekat. ZDRAVLJE: Neuralgija.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Napet porodični život, moguće svađe ako živite sa partnerom ili ste u braku. POSAO: Rad u oblasti nekretnina i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Nervoza.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ostvarite kompletan odnos. Strasti će biti naglašene, ali će emocije biti isto toliko jake. POSAO: Možete dobiti novo zaposlenje ako ga tražite. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17