• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.03.2021

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 9. MART: LAVOVE očekuje napredak na POSLU, dok se OVOM znaku savetuje da poseti LEKARA!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 9. MART: LAVOVE očekuje napredak na POSLU, dok se OVOM znaku savetuje da poseti LEKARA!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim možete imati samo tajnu vezu, a možda će vam baš zbog toga cela priča biti privlačna. POSAO: Mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK
LJUBAV: Ovo je vreme kada ćete imati zaista mnogo materijala za maštanje, jer ćete upoznati neke divne osobe. POSAO: Moguće poboljšanje finansijske situacije. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

BLIZANCI
LJUBAV: Bolje je da ništa posebno ne očekujete i sačekate bolje vreme za ljubav. POSAO: Velika energija, ali vašu inicijativu možda neće dobro primiti nadređeni. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Očekivaćete pozitivna dešavanja. Sigurno ćete imati prilike za kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete imati previše posla. ZDRAVLJE: Infekcije.

LAV
LJUBAV: Bićete šarmantni i zavodljivi, toliko da niko neće ostati ravnodušan u vašem društvu. POSAO: Napredak na poslu, uz pomoć ženske osobe. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Možete očekivati samo pozitivna dešavanja. Sve što želite moglo bi da vam bude nadohvat ruke. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i intelektualnog rada. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Upoznaćete zreliju osobu koja će vam se dopasti, moguće znatno stariju od vas. POSAO: Imaćete sreće u ovoj sferi ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Osetljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaša sposobnost konstruktivne komunikacije biće na nivou. Iskoristite to da se izrazite na pravi način. POSAO: Uspeh onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Bićete u stanju da bilo koga privučete, ali ne i da ostvarite stabilnu ili zadovoljavajuću vezu. POSAO: Povoljan dan za one koji se bave pružanjem IT usluga. ZDRAVLJE: Nemojte se forsirati.

JARAC
LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života, zbog čega ne možete očekivati epohalne događaje u ljubavi. POSAO: Preterano ćete trošiti ili nesmotreno ulagati. ZDRAVLJE: Ukočenje ili povreda.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za osobe koje dolaze iz drugih kultura ili žive u inostranstvu. POSAO: Blaga nestabilnost ili promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Variranje šećera u krvi.

RIBE
LJUBAV: Bićete neodoljivi i zbog toga možda nećete moći a da ne flertujete, čak i ako ste već u vezi. POSAO: Imaćete pomoć prijatelja u poslu. ZDRAVLJE: Upala mišića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17