• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2021

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL! Venera u Ovnu - buđenje STRASTI! Moćan ASTRO PERIOD za TRI znaka! A evo ko će dobiti novu POSLOVNU ŠANSU

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL! Venera u Ovnu - buđenje STRASTI! Moćan ASTRO PERIOD za TRI znaka! A evo ko će dobiti novu POSLOVNU ŠANSU

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u aprilu mesecu...

OVAN

Posao – Prva polovina meseca je izuzetno povoljna za bilo kakvu inicijativu na poslu. Verovatno ćete dobiti priliku da napredujete ili pokažete svoje potencijale. Ponude možete da očekujete od Blizanaca i Vodolije. Sve planove koje imate treba da spovodite na poslu u prvoj polovini aprila kada su vam zvezde više naklonjene, jer će Mars u Raku itekako da vam zakomplikuje privatni i poslovni život krajem meseca.

Ljubav – Bacili ste se u promet! Venera u vašem znaku do 20. aprila ukazuje na flert i moguće zaljubljivanje. Kada Venera uđe u Bika u poslednjoj nedelji meseca, onda ćete više kalkulisati kada su emocije u pitanju. Kraj meseca donosi vam turbulencije na emotivnom planu i to zbog nekog novca.

Zdravlje – Odlično veći deo aprila, slabije od poslednje nedelje meseca.

 

BIK

Posao – Planete u polju tajni vam ne odgovaraju jer ne možete racioanlno da procenite odnose na poslu. Imate tajne neprijatelje na radnom mestu i neko vam radi iza leđa. Povoljan momenat za delovanje je tek od sredine meseca kada možete da očekujete pomak. Finansijsko stanje neće biti ugroženo, tako da novac neće biti problem. Čuvajte se Riba koje će vam davati pogrešan savet za novac.

Ljubav – I emocije su vam konfuzne, kao i svi ostali segmenti života. Ne treba da se upuštate u bilo kakve rizične kombinacije sa osobama koje nešto kriju ili nisu slobodne. Privlače vas komplikovane osobe koje nose neki teret u životu, ali to nije nešto što bi vam donelo rešenje u ovom periodu. Sačekajte kraj meseca da se situacija poboljša.

Zdravlje – Psihosomatski problemi i stres.

Foto: Pixabay

Mesečni horoskop za april

BLIZANCI

PosaoMars u vašem znaku tera vas da istrajete u svojim poslovnim odlukama, čak i kada pravite greške. Veoma ste odsečni i uporni i zbog toga ćete imati povremene konflikte sa saradnicima. Međutim, pošto ste svesni da imate dobro "zaleđinu" u vidu prijatelja, onda terate po svome. Situacija na poslu neće delovati tako stabilno krajem aprila, pa se čuvajte skrivenih neprijatelja.

Ljubav – Konačno stabilniji period za ljubav. Međutim, postajaće jedna osoba u drugoj polovini aprila o kojoj nećete često govoriti, a motaće vam se po glavi. To je neko ko nije slobodan, a često će vam biti u mislima. Čuvajte se pararelnih veza jer to nije rešenje. Biće vam privlačni Bikovi u drugom delu aprila, kao i Ovnovi.

Zdravlje – Često se osećate umorno.

 

RAK

Posao – Posao vam jeste najvažniji u ovom periodu, ali planete ne rade u vašu korist. Imate minimun energije da se borite sa onim što ne valja na radnom mestu, a ne znate kako da promenite posao. Vaše vreme dolazi tek krajem meseca, kada ćete se trgnuti i znati šta je pravi potez za vas. Čuvajte energiju i ne rasipajte je na gluposti.

Ljubav – Posao vam zadaje tolike glavobolje, da ste zaboravili na emocije. Dopada vam se jedna ambiciozna ženska osoba vatrenog znaka, ali ne znate kako da je osvojite. Krajem meseca možete da padnete na kratkotrajni flert koji će vam se desiti neočekivano, ali verovatno neće potrajati.

Zdravlje – Slabo.

Foto: pexels.com

LAV

Posao – Prve dane aprila treba da iskoristite kako biste skupili energiju za ono što dolazi krajem meseca. Krajem aprila biće prava gužva na poslu i nećete imati dovoljno vremena za sebe od tolikog rada. Očekuje vas i nova poslovna ponuda, stim što ćete morati da napravite neki kompromis koji vam ne odgovara. Imaćete novu saradnju sa Bikom.

Ljubav – Ne drži vas mesto i u fazi ste kada od osobe koje vam se dopada očekujete neku konkretnu inicijativu. Ukoliko ta osoba ne zadovolji vaše potrebe odmah, vi ćete lako odustati! Tražite mnogo i spremni ste odmah za sve, ali ukoliko to izostane, odustajete! Lako možete da se odlučite na prekid dugogodišnjeg odnosa.

Zdravlje – Dobro.

 

DEVICA

Posao - Mars u Blizancima vas stresira na poslu. A pošto pravi negativan aspekat sa Neptunom, stalno će ispilavati neke sitacije koje niste mogli da predvidite. Ne treba da se čudite ukoliko ustanovite da vas je neko prevario, na ovaj ili onaj način. Vaša očekivanja nisu isto što i realnost. Budite obazrivi sa Blizancima i više se odmarajte.

Ljubav – Zbog posla trpi i vaš privatni život. U ovom periodu vam više odgovara da imate kratkotrajni flert nego bilo šta drugo. Možete da uđete u odnos samo na odnosu strasti. Treba vam neko da razbije tenziju koja se nakupila zbog posla.

Zdravlje – Osetljivo. Glavobolje.

 

VAGA

Posao Venera u Ovnu zahteva da reagujete brzo i nema odmaranja sa planetama u sedmom polju. Neko će vas naterati da radite više nego što želite. Očekuje vas dinamičan mesec do poslednje nedelje aprila. Kraj meseca je povoljan za uvećanja zarade i moguće je da ćete rešiti pitanje nasledstva. Pazite kome poklanjate poverenje na poslu, kako vas kolege ne bi nagovorite na pogrešnu odluku.

Ljubav – Partner je u fazi kada od vas očekuje brzu reakciju, a vi se branite od bilo kakvog nametanja stavova. Očekujte kritike na svoj račun, jer vaš tempo ide sporije u odnosu na voljenu osobu. Ukoliko ste u braku biće čestih diskusija.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao – Posao vas pritiska sa svih strana, pa ne stižete da se posvetite sebi. Komunikativni ste i otvoreni za nove ideje, ali i saradnju sa drugima. U ovom mesec u vas očekuje najmanje dva poslovna projekta. Imaćete saradnju sa Ovnovima i Blizancima. Moguća je promena poslovnog partnerstva krajm aprila.

Ljubav – Osoba koju poznajete preko posla se anagažovala da vas bolje upozna. Međutim, situacija će biti sve zanimljviija do kraja meseca, jer vas očekuje i poznanstvo preko društvenih mreža. Lako možete da uletite u ljubavni odnos potpuno neočekivano, samo zato što je to neko ko je potpuno drugačiji od vas.

Zdravlje – Više odmarajte.

 

STRELAC

Posao – Poslovna situacija će biti stabilna do 20. aprila, a onda ćete morati više da se potrudite da sve funkcioniše na radnom mestu. Očekuju vas ispadi na radnom mestu krajam aprila, pa treba da se pripremite za neočekivano. Ovan vam je velika podrška, a od Bika možete da očekujete neprijatno iznenađenje.

Ljubav – Više osoba se bori za vašu naklonost. Jedan Ovan će biti uporan da se sretnete. Prijaće vam neko ko je konkretan i od inicijative. Rapsoloženi ste za flert i ljubavne susret. Ukoliko ste u braku, pravi je momenat za proširenje porodice. U prvom delu meseca ćete biti raspoloženi za susrete, a u drugom delu aprila za flert na radnom mestu.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

JARAC

PosaoMerkur u Ovnu donosi vam puno rada od kuće. Poslovni život će vam zauzeti dosta privatnog vremena i zbog toga ćete biti opterećeni. To će da potraje do oko 20. aprila, a onda će situacija biti mnogo opuštenija. Mars u Blizancima donosi vam rasprave sa saradnicima i nepotrebne reči koje ne vode nigde. Ostanite suzdržani u prvoj polovini aprila.

Ljubav – Čekate da se nešto promeni u ljubavi, a to će se dogoditi krajem aprila. Iz poslovne tenzije izlazite iza 15. aprila, tako da će ljubav pokucati na vaša vrata u drugom delu meseca. Upoznaćete jednog Bika i to će vas pomeriti sa mesta. Zanimljivo je da će vam biti privlačno upoznavanje preko inetrenta.

Zdravlje – Slabije u prvom delu meseca.

 

VODOLIJA

Posao – Imate više pregovora o poslu i prija vam kada brzo prolazi vreme. Niste u fazi kada vam odgovara da tapkate u mestu i ništa ne menjate u svom životu. Sa Ovnovima i Blizancima ćete imati dobro razumevanje, a jedan Bik će vas razočarati u vezi sa obećanjem o samostalnom projektu. Prva polovina aprila vam je povoljnija za posao nego druga.

Ljubav – Početak meseca je idealan period da popravite odnos sa osobom do koje vam je stalo. Iza 20. aprila vam sledi kriza jer ćete imati potrebu za većom slobodom u bilo kakvim odnosima. Poznanstva preko društvenih mreža će vam biti privlačna.

Zdravlje – Dobro.

 

RIBE

Posao – Planete u Ovnu donose vam podsticaj da se borite za bolje plaćen posao ili povišicu. Pregovori sa Ovnom doneće rezultate. Krajem meseca ćete čuti nešto za posao što vam neće odgovarati pa treba da se pripremite za period promena. Lako možete da se odlučite za promenu radnog mesta. Krajem meseca ćete se više baviti papirologijom.

Ljubav – Očekujete podršku partnera čak i kada su finansije u pitanju. Sredinom meseca je znatno bolji period za razgovore sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, imaćete neočekivano poznanstvo sa Bikom. Moguće je kraće putovanje sa osobom koja vam se dopada.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija