• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: astrousluge.com

03.05.2021

09:59

SAZNAJTE KOJA MIRISNA NOTA ODGOVARA VAŠEM ZNAKU! Škorpijama prija VANILA, Bikovima RUŽA, a Ovnovima...

Horoskop

SAZNAJTE KOJA MIRISNA NOTA ODGOVARA VAŠEM ZNAKU! Škorpijama prija VANILA, Bikovima RUŽA, a Ovnovima...

Podeli vest

Ovnovi vole avanture i hrabro se upuštaju u razne akcije.. Arome koje ih najbolje opisuju su grejp i plavi lotos

 Citrusne note u kombinaciji sa cvetnim motivima uveliko im daju snagu da jos više dođu do svoje dinamične prirode. Citrusi stimulišu čula kao i um, pa bi miris za Ovna definitivno trebalo da sadrži naznake bar jednog od ovih motiva: bergamota, limuna, limete, grejpa, narandže ili mandarine. Ako ih pomešate sa cvetnim aromama poput jasmina, belog ljiljana, ruže dobićete eksplozivnu aromu, idealnu za Ovna.

Rođeni pod horoskopskim znakom Bika su strpljivi, osećajni, nežni i brižni za sve osobe koje vole. Pošto je Bik zemljani znak, čvrsto je na zemlji i stoga su arome koje mu odgovaraju snažne, duboke i senzualne. Ako ste Bik, definitivno nećete pogrešiti ako odaberete ove mirisne motive: šarmantne note ruže, ženstveni jasmin, svež bambus pomešan sa zemljanim notama sandalovine ili kedra, ambera i mošusa, pišu Astrousluge.com
 

Predstavnici horoskopskog znaka Blizanci su svestrane i bistre ličnosti koje vole da ih osvetljavaju svetlost zracenja. Stoga bi miris koji ih najbolje opisuje trebao biti svež, smeo i izazovan. Limunske note mandarine daju im upravo tu svežinu, a cvetni motivi geranijuma i jorgovana izražavaju njihovu emotivnu stranu. Kako su Blizanci vrlo senzualni, strastveni  horoskopski znak, završne note u njihovom mirisu trebale bi biti bogate i duboke poput ambra ili jasmina.

Foto: Pixabay

Koji miris odgovara vašem znaku?


 
 Predstavnici horoskopskog znaka Raka su kreativne prirode koje nose vrlo umetničku i nežnu dušu. Rakovi su sanjari u horoskopu, njihov znak voli brilijantnost i stilske arome. Svetle note narandže i jasmina pomešane sa uzbudljivim bergamotom ili pačulijem najbolje opisuju njihovu sanjivu i inspirativnu ličnost. Mošus i vanila idealne su završne note u aromi horoskopskog znaka Raka, dajući im jos veću dozu emotivnosti i nežnosti.
 
Predstavnici horoskopskog znaka Lav su snažne i samopouzdane osobe sa vrlo bistrom ličnošću. Njihova narcisoidnost je vrlo opipljiva, ali ne iritantna, jer se savršeno uklapa u njihovu autoritarnu prirodu. Miris koji ih opisuje mora biti jak, nezaboravan i vrlo karakterističan. Senzualne note magnolije, ambera i mošusa odgovaraju upravo ovoj njihovoj narcisoidnoj i pomalo bahatoj strani, grejpfrut dopunjuje njihovu sliku karakterom i oštrinom, a đumbir je jedinstvena i začinska aroma koja savršeno odgovara njihovoj ličnosti.

  Devica se razlikuje od ostalih znakova svojom pragmatičnom i analitičkom stranom. Predstavniciovog znaka vole da se sve događa po njihovom planu i pažljivo prate sve njihove ideje i projekte. Beskrajno su brižni i odgovorni prema ljudima koje vole. Ova posvećenost se najbolje može opisati aromama vanile i sandalovine. Motivi bobica u kombinaciji sa laganim citrusnim tonom mandarine najpreciznije oličavaju njihovu bogatu dušu. Njihova praktična strana takođe se može izraziti aromama gardenije, jasmina i ambera.
 
 Rođeni pod znakom Vage su najšarmantiniji znak u  horoskopu. Veoma su društveni, emotivni, uvek okruženi prijateljima. Diplomatija ih čini najmirnijima, ali imaju i snažnu crtu empatije. Njihova glavna karakteristika je koketna priroda, koja ih brzo pretvori u dušu svake osobe. Arome koje ih najbolje opisuju su breskva u kombinaciji sa vanilom i sandalovinom. Jabučne note dopunjuju njihovu romantičnu stranu, a jasmin daje dubinu njihovoj snažnoj prirodi.

 

Foto: Pixabay

 Strastveni Škorpioni su eksplozivne ličnosti sa vrlo snažnim i izraženim karakternim osobinama. Njihova dinamična priroda najbolje se može opisati citrusnim notama mandarine i dubokom aromom smokava. Vanila daje romantičan izraz njihovoj magnetnoj ličnosti. Aroma magnolije i note sandalovine i jasmina pokazuju svoju koketnu stranu. Rođeni pod znakom Škorpije vole pažnju, pa bi njihova aroma trebala biti vrlo karakteristična i prepoznatljiva,a u tu svrhu nećete pogrešiti s notama mošusa.
 
Strelci su među najmudrijima u horoskopu, ali su i neumorni ljubitelji novih izazova i avanturističkih iskustava. Vole da putuju, otkrivaju nova mesta i proučavaju nepoznate kulture i običaje. Arome koje ih najbolje opisuju su specifične note šafrana i nežne nijanse cimeta. Predstavnici horoskopskog znaka Strelca su hrabri i vrlo iskreni. Da biste ove kvalitete prikazali kroz odgovarajući miris, možete koristiti slatki kokos i mirisne note nane.
 
  Jarci su snažni ljudi, koji teže uspehu i teško ih je zaustaviti na putu da ostvare svoje snove. Izuzetno su osetljivi i vrlo realno gledaju na sve što se dešava oko njih. Kombinacija nota jabuke i egzotičnog cveća savršeno odgovara snažnoj ličnosti Jarca.

 

Foto: Pixabay


 
 Vodolija je među najspontanijim i nepredvidivijim horoskopskim znakovima. Oni vole da deluju impulsivno, trenutno i cene neplanirana iskustva, koja  ostavljaju jedinstvena sećanja. Neočekivana kombinacija cvetnih motiva iz različitih delova sveta najbolje oslikava ličnost Vodolije. Duboke i bogate arome mošusa i sandalovine dopunjuju njihovu sliku nepredvidivih i nezavisnih likova.
 
  Rođeni pod znakom Riba imaju bogatu maštu i umetničke talente. Ribe su među najkreativnijima u horoskopu. Oni su sjajni inovatori koji vole da stvaraju. Kombinujte različite ukuse da biste dobili onaj koji najbolje odgovara Ribama. Cvetni motivi sa laganom citrusnom nijansom mandarine, note jasmina, u kombinaciji sa karakterističnim kedrom, može postati jedinstveni miris netradicionalnog predstavnika horoskopskog znaka Riba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17