• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Your Tango

01.05.2021

22:52

ILI ĆE BITI NAJBOLJI PRIJATELJI ILI NAJGORI NEPRIJATELJI! OVI horoskopski znakovi se NIKAKO NE SLAŽU JEDNI SA DRUGIMA!

Horoskop

ILI ĆE BITI NAJBOLJI PRIJATELJI ILI NAJGORI NEPRIJATELJI! OVI horoskopski znakovi se NIKAKO NE SLAŽU JEDNI SA DRUGIMA!

Podeli vest

Oni imaju potpuno različite karaktere i zato se neki znakovi Zodijaka jednostavno ne slažu, a možda čak i ne podnose!

Blizanci i Blizanci

Ovo je jedan znak koji teško može "sam sa sobom". U sebi nose dve ličnosti i stalno hoda između normalnosti i ludila. Kada imate dva Blizanca, pred vama su dve moguće situacije - ili će biti najbolji prijatelji ili najgori neprijatelji. Kod njih nema zlatne sredine.

Škorpija i Vodolija

Za Vodolije se smatra da su opušteni, otvorenog uma i ćudljivi, a to se baš ne sviđa Škorpijama. Njihova netrpeljivost je obostrana i Vodolije u jednakoj meri ne mogu da podnesu Škorpiju.

Foto: unsplash.com

Vaga i Ovan

Vage imaju "glavu u oblacima" i u njihovom svetu sve je lepo i u ravnoteži. Tu dolazi do sudara svetova, jer je Vaga znak koji želi da održi mir, a Ovan je tvrdoglav i uvek mora da bude u pravu. Iako su često neprijatelji, ipak poštuju jedno drugo jer se razumeju na način koji drugi znakovi ne mogu da dokuče.

Lav i Bik

Iako Lav i Bik mogu da imaju dobru ljubavnu vezu, jer se suprotnosti privlače, prijateljstvo teže održavaju. Potreba Lava da bude odan suprotstavlja se potrebi Bika da napravi sve što mora da bi dobio ono što želi. Uz to, hrabrost Lava i tvrdoglavost Bika nije dobra kombinacija, u isto vreme su jako slični i jako različiti.

Rak i Ribe

Razlikuju se po tome kako se nose sa svojim osećanjima. Dok Rak svoje osećanja guta i drži ih duboko u sebi, Ribe su sasvim suprotne i jasno pokazuju kako se osećaju u bilo kom trenutku. Zbog toga ova dva znaka često budu neprijatelji jer ne mogu da podnesu kako se onaj drugi nosi s emocijama.

Foto: Pixabay

Ovan i Ovan

Osim Blizanaca, i Ovan teško podnosi 'samog sebe'. Zamislite samo situaciju u kojoj se dva Ovna posvađaju oko nečeg, svima je jasno da nijedan neće popustiti i priznati da nije u pravu, a to vodi prema katastrofi. U stanju su da se svađaju i gledaju "preko nišana" decenijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17