• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2021

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 11. MAJ: BLIZANCE očekuje povoljan dan za LJUBAV, dok će OVOM znaku danas ići SVE OD RUKE!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 11. MAJ: BLIZANCE očekuje povoljan dan za LJUBAV, dok će OVOM znaku danas ići SVE OD RUKE!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN 

LJUBAV: Mesto na kome ćete naći ljubav najverovatnije će biti neko koje podrazumeva prisustvo prijatelja. POSAO: Rad s porodicom ili ćete se baviti nekretninama. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BIK

LJUBAV: Bićete slatkorečivi i šarmantni, pa možete privući pažnju. POSAO: U karijeri će vam danas sve ići od ruke, pogotovo ako se bavite pisanjem ili marketingom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas je jedan od najboljih dana za ljubav u već vrlo povoljnom periodu za sve Blizance. POSAO: Imaćete problema s neodgovornošću podređenih. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

RAK 

LJUBAV Radićete na otpočinjanje zajedničkog života s voljenom osobom ili barem na njegovom planiranju. POSAO: Ući ćete u porodični biznis. ZDRAVLJE: Infekcija ili povreda.

LAV 

LJUBAV: Imaćete dileme u vezi s vašim odnosom ili okolnostima koje predstavljaju prepreku ostvarenju ljubavi. POSAO: Imaćete neiscrpnu energiju i motivaciju da ostvarite ciljeve. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: Mnogo bolja komunikacija sa osobom koja vas interesuje ili partnerom dovešće do pozitivnih promena u ljubavi. POSAO: Imaćete uspeha čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

VAGA 

LJUBAV: Ako ste sami, razmišljaćete o prošloj ljubavi za koju se i dalje nadate da će dobiti šansu da oživi. POSAO: Rad u oblasti nekretnina ili rad od kuće. ZDRAVLJE: Slabo.

ŠKORPION 

LJUBAV: Imaćete prilike za fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. U ovom periodu ste vrlo strastveni i zainteresovani za se*s. POSAO: Razmišljaćete o novom poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro. 

STRELAC

LJUBAV: Divan dan za ljubav i uživanje u društvu osobe koja vam se dopada. Ako ste u vezi, imaćete priliku da je učvrstite. POSAO: Dobit od svega u vezi s partnerskim poslovima. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC 

LJUBAV: Danas ćete imati više prilika za uživanje, pa i za ljubav. Moguće je da ćete naći ljubav na nekom mestu zabave. POSAO: Dobit od trgovine i proizvodnje. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA 

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva, ali izgleda da vas neće inspirisati na ljubav. POSAO: Lako možete naći novi posao ako ga tražite ili obezbediti bolje uslove na poslu koji obavljate. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

RIBE

LJUBAV: Bićete u zabludi i imaćete neke predrasude koje ne odgovaraju realnosti. POSAO: Moguće je da ćete biti rastreseni i skloni pravljenju grešaka. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija