• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.05.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 19. MAJ: RIBE će pronaći novi POSAO, BLIZANCI će imati priliku za LJUBAV, dok OVAJ znak očekuju zdravstveni problemi!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 19. MAJ: RIBE će pronaći novi POSAO, BLIZANCI će imati priliku za LJUBAV, dok OVAJ znak očekuju zdravstveni problemi!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko koga ćete slučajno upoznati ili sresti. POSAO: Nestabilnost i manje promene na poslu. Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK
LJUBAV: Upoznaćete privlačne mlađe osobe i imati sreće u kontaktu sa osobama sa kojima radite. POSAO: Povoljan period za one koji se bave transportom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaša privlačnost će biti čak upadljivija nego inače, zbog čega ćete imati mnogo prilika za ljubav. POSAO: Uspeh u poslovima koje imaju veze sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Nećete moći da ostvarite vezu sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Možete dobiti priliku da radite na crno posao koji vam može doneti veliki uspeh. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Dan je povoljan za one koji rade na proširenju porodice. POSAO: Moguće je da ćete se baviti marketingom ili raditi na idejnoj strani posla, praviti planove. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Ovo je period u kome biste mogli da se zainteresujete za nekoga ko vam je na neki način nadređen. POSAO: Dobit od partnerstva i partnerskog posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Ulazite u jedan period u kome vam se može dopasti neko iz kruga prijatelja. POSAO: Bavićete se pravnim ili administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: U ovom periodu će vas fascinirati osobe koje su uspešne, upadljive ili popularne. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa umetnošću ili javnim nastupom. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC
LJUBAV: Ovo je povoljan period za one koji traže uzbuđenje ili kraću vezu, ali ne i za one koji tragaju stabilnošću. POSAO: Moguće je da ćete imati novi početak u poslu. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC
LJUBAV: Ulazite u period u kome će vaši apetiti biti veliki, ali koji ne obećava da ćete naći pravu ljubav. POSAO: Možete napraviti grešku zbog preterane samouverenosti. ZDRAVLJE: Temperatura.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Biće vam lakše da uspostavite harmoniju i uživate u ljubavi. Harmonija u kući. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života, isti trend će se nastaviti. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim radite ili neko s kim ćete imati poslovni kontakt. POSAO: Možete naći posao ako ga tražite, jer ćete dobiti dobru informaciju. ZDRAVLJE: Nestabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija