• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.06.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 2.JUN: OVNOVI će imati PAD na ljubavnom planu, a OVAJ znak OČEKUJU pozitivne promene u KARIJERI!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 2.JUN: OVNOVI će imati PAD na ljubavnom planu, a OVAJ znak OČEKUJU pozitivne promene u KARIJERI!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Biće dosta uspona i padova u vašem ljubavnom životu. Uzburkane emocije bi mogle da vas iscrpe. POSAO: Moguće su manje promene na planu posla. ZDRAVLJE: Infekcija.

BIK
LJUBAV: Potrebna vam je ozbiljna veza i stabilnost u ljubavnom životu. POSAO: Promene na planu karijere, možda i promena nadređenih u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

BLIZANCI                                                                                                                            LJUBAV: Sigurno ćete imati prilike za flert, ali ne i za ljubav. POSAO: Vi ste elokventni i gospodarite rečima, a danas možete biti posebno inspirisani u komunikaciji. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK 
LJUBAV: Vas je lako povrediti i zato vam treba neko ko je odmeren u reakcijama i ko ume da kontroliše temperament. POSAO: Inače ste štedljivi, ali ovih dana previše trošite. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

Foto: Pixabay

Tekst potpisa

LAV 
LJUBAV: Previše strasti u ljubavi može biti loše. Pokušajte da iskoristite svoju strastvenost na pravi način. POSAO: Moguća pomoć porodice u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA
LJUBAV: Danas bi se moglo desiti da vam se ostvare nadanja koja imate u vezi s ljubavnim životom. POSAO: Imate sposobnosti, poput kreativnosti, koje treba bolje da iskoristite. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Zajedničke aktivnosti i sama blizina voljene osobe danas će vam mnogo značiti. POSAO: Bićete zainteresovani samo za zabavu i druženje, posao ćete zanemariti. ZDRAVLJE: Bolje se hranite.

ŠKORPION 
LJUBAV: Posvetite više pažnje partneru, koji će danas biti raspoloženiji za ljubav nego prethodnih dana. POSAO: Osećate pozitivnu energiju koja vas gura napred. ZDRAVLJE: Solidno.

STRELAC 
LJUBAV: Uživaćete u grupnim aktivnostima i druženju sa porodicom. Danas vam je lako probuditi emocije. POSAO: Uzdate se samo u sopstvene sposobnosti. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

Tekst potpisa

JARAC 
LJUBAV: Ponekad vam je teško da budete u vezi i da pravite kompromise koji su potrebni za harmoniju. POSAO: Najbolje radite onda kada vas niko ne pritiska. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete okruženi osobama u koje ne možete imati poverenja, bar ne kada je vaše srce u pitanju. POSAO: Možete sklopiti povoljan dogovor. ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

RIBE
LJUBAV: Lako budite ljubavna osećanja u drugome jer delujete spremno za ljubav. POSAO: Prevelik obim posla bi mogao da vas iscrpi. ZDRAVLJE: Dobro
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija