• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 05. DO 12. JULA! Blizancima stiže POVIŠICA, Lavovi treba da se pripreme za ŠOK NEDELJU, a evo ko će se ZALJUBITI

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 05. DO 12. JULA! Blizancima stiže POVIŠICA, Lavovi treba da se pripreme za ŠOK NEDELJU, a evo ko će se ZALJUBITI

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Merkur u Raku vam donosi pozitivan splet okolnosti na poslu, pa nećete morati mnogo ni da se trudite oko stvari koje su vam važne. Mars u Lavu vam prija, pa ste aktivni na svim poljima i prija vam da se dokazujete i na poslu.

Ljubav  - Vreme je za letnju avanturu. Imaćete neverovatan susret na mestu javnog tipa i zaljubićete se bukvalno odmah, tako da treba da se pripremite za planetarni događaj koji će obeležiti mesec koji je pred vama.

Zdravlje  - Dobro.

 

BIK

Posao - Venera u Lavu vam ne prija, pa ćete lično shvatati sve što vam ne odgovara na poslu. Pripremite se za previranja i kvarenje planova, jer nije dobra nedelja za promenu posla. Sa druge strane imate mogućnsot da zaradite veći novac i u tome će vam pomoći Rak.

Ljubav - Na emotivnom planu prolazite kroz burnu nedelju jer su osećanja prenaglašena, kako sa vaše, tako sa partnerove strane. Imate priliku za početak jedne strastvene veze. Iako vas Lavovi nerviraju, u emotivnom smislu bi mogli da vam budu izazov.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao - Odlična pozicija Merkura donosi vam novac! To je prlika da tražite povišicu ili zaradite na osnovu dodatnog posla. Na poslu ćete imati rasprave sa saradnicima, ali samo zato što ne želite da slušate bilo čije stavove.

Ljubav - Vi i partner konačno stojite na "čvrstom tlu" i bićete jednom drugom snažan oslonac. Ukoliko ste slobodni, pripremite se za novi susret. Sada je prilika da upoznate nekoga ko vam je sličan.

Zdravlje - Odlično.

 

RAK

Posao - Obasjani dobrim planetama, imate sve šanse za uspeh. Na poslu planete rade za vas, pa očekujte da da ćete dobiti neku vrstu prilike o kojoj ste sanjali. Imate odlične mogućnosti za zaradu, ali očekujte i iznenadne troškove. U poziciji ste da date drugima savet.

Ljubav -  Za razliku od posla, situacija u ljubavi se ne pomera sa mrtve tačke. To je zbog toga jer ste previše okrenuti emocijama iz prošlosti. Presecite stare stvari i okrenite se novim ljudima.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Mars uvašem znaku donosi vam početak stresne nedelje, kako na poslu, tako na privatnom planu. Bićete frustrirani što na poslu nije vama po volji. Ne treba da shvatate sve lično i najbolje je da se ne unosite mnogo u rasprave sa ljudima koji vas okružuju. Što više se odmarajte.

Ljubav - U ovom mesecu ćete doživeti kulminaciju strasti i ljubomore, tako da je moguća kriza. Nemate strpljenja za partnera i to se oseća. Kada ne dobijate dovoljno pažnje ste ljuti, ali kada se zahteva nešto od vas, to doživljavate kao atak na svoju ličnost. Sledi vam novo poznanstvo.

Zdravlje  - Osetljivo.

 

DEVICA

Posao - Ulazak Merkura u Raka vam donosi lepu nedelju sa prijatnim iznenađenjima. Preko prijatelja ćete uspeti da ostvarite nešto što vam je bilo važno. To je neka usluge koja će vam pomoći da napredujete. Ovo je nedelja u kojoj ćete ostvariti svoja nadanja.

Ljubav - Veoma lep period za ljubav. I vi i partner ćete biti romantični i spremni za gestove koji će prijati jedno drugom. Ovo je i period magičnih susreta koji će vas raznežiti.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao - Iako sve burno doživljavate, nedelja koja je pred vama donećete vam uspeh na poslu. Osoba vodenog znaka će vam pomoći u karijeri i zbog toga ćete biti zadovoljni. Pravićete neracionalne troškove, a imate potrebu da velikom promenom. Verovatno se radi o inostranstvu.

Ljubav - Mešate ljubav i strast. Ima tu i dosta ljubomore. Muško- ženski odnosi se drastično menjaju, a vi ste znak koji će to najviše osetiti. Osetićete veliku bliskost sa osobom do koje vam je stalo, ali ćete imati i češće konflikte.

Zdravlje - Slabije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Lavu vam doosi stres i rasprave na radnom mestu. Imate potrebu da namećete svoje mišljenje i to može da vas košta. Probajte da smirite strasti na poslu i ne ulazite u diskusije za svaku sitnicu.

Ljubav - Ljubav trpi zbog posla, pa ćesto opterećujete partnera sa svojim problemima. Najviše bi vam prijala osoba vodenog znaka jer bi mogla da vas smiri. Lavovi mogu da vam budu privlačni, ali bi bilo i svađa.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Iako će vam početak nedelje doneti stres u kvarenje planova, to neće poremetiti vaše samopouzdanje. Imate neku stabilnost zbog Jupitera u Ribama, pa sa svim preprekama lako izlazite na kraj. Prijaju vam vodeni znaci kao Rakovi i Ribe.

Ljubav - Imaćete susret koji će vas emotivno razbuditi. Radi se o osobi prema kojoj ćete osetiti snažnu privlačnost jer u sebi poseduje neku misteriju. Pred vama je uzbudljiva nedelja u ljubavi.

Zdravlje - Osetljivo.

 

JARAC

Posao - Saturn u lošim aspketima donosi vam brige oko novca. Vaša briga je opravdana ali sada možete da budete samo marljivi i štedljivi. Na poslu ćete dobiti jednu ponudu koja će vam biti primemljiva. Očekujte prijatno iznenađenje od Rakova i Riba.

Ljubav - Vreme je za emocije i ljubav. Iako ste u minus fazi, neko će se potruditi da vam ulepša dane koji dolaze. To može da bude neko ko je romantičniji od vas. Moguće je novo poznanstvo u restoranu ili kafiću.

Zdravlje - Slabije.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Sunce i Merkur vam donose dosta obaveza na poslu, ali ćete biti rastrzani sa svih strana. Uspećete sve da završite ali ste pod velikim pritiskom i jedva čekate da odete na odmor. Saturn testira vaše strpljenje , pa je najbolje da što smirenije prođete kroz ovaj period promena.

Ljubav - Partner vas podršava u vašem odlukama ali ste pod stresom, pa ne uviđate dobre strane vašeg odnosa. Prijalo bi vam da budete više sami u ovom periodu.

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao – Mars i Venera u Lavu donose vam puno obaveza i zbog toga je najbolje da se što manje stresirate. Sve ćete doživljavati burno i priželjkivati promenu radnog mesta. Imaćete veće troškove i očekuju vas česte rasprave na poslu oko finansija jer ćete smatrati da vredite više nego što ste plaćeni. Svakako treba da se pripremite za češće rasprave na radnom mestu.

Ljubav – Povoljni aspekti Merkura donose vam ljubav i to na romantičan način. Imate priliku ili da popravite odnos sa nekim do koga vam je stalo, pa čak i razgovarate o braku ili zajedničkom životu.

Zdravlje – Stres i nervoza. Poradite na zdravijim životnim navikama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17