• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2021

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 5. JUL: Ovnove očekuje uspešan dan kada je posao u pitanju, a OVAJ ZNAK treba da smanji unos šećera!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 5. JUL: Ovnove očekuje uspešan dan kada je posao u pitanju, a OVAJ ZNAK treba da smanji unos šećera!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Ovo neće biti naročito romantičan dan. Vaš ljubavni život biće blokiran. POSAO: Očekuje vas uspešan dan kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE: Nizak nivo šećera u krvi.

BIK

LJUBAV: Nećete se osećati dovoljno opušteno da iskažete svoja osećanja. POSAO: Radićete poslove vezane za obrazovanje mladih, kreativnost i umetnost. ZDRAVLJE: Smanjite unos šećera.

BLIZANCI

LJUBAV: Biće vam lako da izrazite svoja osećanja jer ćete biti vrlo inspirisani. POSAO: Pronaći ćete nove poslove ili projekte, koji će probuditi entuzijazam. ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani.

Foto: Pixabay

Blizanci, povedite računa o ishrani

RAK

LJUBAV: Podrška partnera će vam pružiti uvid u društveni značaj osobe koju ste izabrali. POSAO: Privlačite novac, ali i lako trošite. Povedite računa da nešto i uštedite. ZDRAVLJE: Slabije, ali ide nabolje.

LAV

LJUBAV: Vaša veza će postati ozbiljna ili ćete ostvariti vezu sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Ostvarićete finansijsku dobit, ali bićete skloni da impulsivno i iracionalno trošite. ZDRAVLJE: Problem sa očima.

DEVICA

LJUBAV: Očaraćete nekoga svojim duhom, inteligencijom i obrazovanjem. POSAO: Danas ćete biti više usmereni na odnose, ali očekuje vas i manji uspeh u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da doživite veliku ljubav. Bićete u pravom raspoloženju za to. POSAO: Nećete uspeti da ostvarite planirano, ali situacija nije loša. Veći finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Sreća u ljubavi. Pozitivan period za pronalaženje ljubavi na društvenim skupovima. POSAO: Korist od partnerskih poslova ili pomoć partnera u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Svakakve prilike će se ukazati, a vi ćete biti avanturistički raspoloženi i nezainteresovani da se skrasite. POSAO: Danas možete očekivati novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Pixabay

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ćete ozvaničiti svoju vezu ili ući u vezu ako ste sami. POSAO: Profitiraćete od neke vrste poslovnog udruživanja. Uspešno partnerstvo. ZDRAVLJE: Promenljiv krvni pritisak.

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubav je sve što vas sad interesuje, iako ste doskoro bili prilično ravnodušni u vezi sa dešavanjima u ljubavnom životu. POSAO: Poslovni uspeh ili napredak u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE

LJUBAV: Možete dobiti ljubavnu poruku ili će neko otvoreno pokazati interes za vas. POSAO: Moguć je veći dobitak od rada. Lako možete naći posao u kome ćete uživati. ZDRAVLJE: Vrlo ste vitalni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija