• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2021

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. JUL: BIKOVE očekuje nova ljubav, a OVAJ znak će imati problema sa zdravljem!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. JUL: BIKOVE očekuje nova ljubav, a OVAJ znak će imati problema sa zdravljem!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN
LJUBAV: Volite da osvajate, nikada ne čekate da budete odabrani, već vi birate. POSAO: Mogući su problemi u vezi s finansijama ako niste sve radili po pravilima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK
LJUBAV: Ako ste sami, sigurno ćete pronaći nekoga za sebe, a i ako ste već u vezi, možete biti u iskušenju da započnete aferu. POSAO: Razmišljaćete o nekim pravnim problemima. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete vrlo zainteresovani za razmenu ljubavnih nežnosti s partnerom. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji ima veze s novcem, nekretninama i investicijama. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Pixabay

 

RAK
LJUBAV: Doživećete neke stvari zbog kojih ćete imati sasvim novi pogled na ljubav i seks. POSAO: Moguće je da ćete se odlučiti za samostalnost u poslu. ZDRAVLJE: Sporo varenje.

LAV
LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete navalentni zbog viška energije, jer vam to ne stoji dobro. POSAO: Moguće je da dobijete znatno velika finansijska sredstva. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Ovo je vreme da pokažete šta se krije u vama. Posedujete tihu strastvenost koja nije svima očigledna. POSAO: Mogući problemi u vezi s nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Slaba vitalnost.

VAGA
LJUBAV: Ima šanse da se mnogo toga desi, samo se nemojte zaletati, već mudro birajte. POSAO: Problemi iz drugih sfera, možda zdravstveni, osujetiće vaše planove. ZDRAVLJE: Slabo.

Foto: Pixabay

 

ŠKORPION
LJUBAV: Partner će biti težak ili svadljiv i sklon prepiranju, a to nikada nije dobro u odnosu sa vama. POSAO: Neizbežni su sukobi sa svakim ko je nadređen ili autoritet. ZDRAVLJE: Loše.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da doživite aferu s nekim s kim bi trebalo da imate samo poslovni kontakt. POSAO: Posebno dobar dan za one koji se bave bankarstvom i uopšte novcem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Više će vas privlačiti osobe koje nisu pristupačne nego one koje možete imati. POSAO: Imaćete problema ako ste u partnerskom poslu, posebno s muškarcima. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

VODOLIJA
LJUBAV: Nestabilnost odnosa, moguća promena ili kraće razdvajanje. POSAO: Otvoriće vam se nove mogućnosti u poslu i bićete zadovoljni situacijom. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Foto: Pixabay

 

RIBE
LJUBAV: Bićete zadovoljni jer ćete naći osobu koja vas inspiriše na ljubav. POSAO: Uspeh ostvaren preko osoba kojima ste simpatija ili možda i nešto više od toga. ZDRAVLJE: Problem s leđima.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17