• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: YourTango/Informer.rs

09.08.2021

14:00

Retko kada ćete od njih dobiti toplu reč! Ovih pet horoskopskih znakova su najbezosećajniji!

Horoskop

Retko kada ćete od njih dobiti toplu reč! Ovih pet horoskopskih znakova su najbezosećajniji!

Podeli vest

Jeste li ikada upoznali osobu za koju vam se učinilo da uopšte nema emocije i da je nije briga ni za koga? Ako je verovati horoskopu, ovi horoskopski znaci ističu se kad je bezosećajnost u pitanju.

1. Rak

Zašto Rakovi znaju da budu tako hladni? Ako su bili povređeni ili ih je neko na neki način izdao, mogu da postanu vrlo bezosećajni. Umeju da se ponašaju kao da je za njih "mrtva" osoba koja ih je razočarala.

2. Jarac

Jarčevi kao da nemaju osećanja a ljude koje ih pokazuju smatraju slabićima. Više vole da se o njima misli kao o praktičnim i ambicioznim osobama. Vole da koriste druge ljude za vlastitu dobit i ne osećaju žaljenje.

Foto: Pixabay

 

3. Devica

Postoje trenuci kada Device stvarno veruju da su najpametnije i da svi ostali nisu ni upola briljantni kao one. Budući da su toliko fokusirane na ono šta im se događa u glavi, ponekad mogu da zanemare ono što im se događa u srcu. Druge ljude će nervirati pametovanjem i perfekcionizmom kojem teže.

4. Blizanci

Blizanci mogu da budu nepredvidivi - u jednom trenutku se čine dragi i prijateljski raspoloženi, u drugom su hladni i bezosećajni. Ako ih povredite, neće ih biti briga za vas i zatvoriće se kad pokušate s njima da razgovarate.

5. Vodolije

Ne vole da se bave tuđim problemima i žele to da izbegnu pod svaku cenu. Njima nemojte ići kad vam treba rame za plakanje. Ako ste pogrešili, to je na vama jer u srcu vodolije nema mesta za empatiju.

Foto: Pixabay

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17