• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.rs

10.08.2021

23:00

Njih želite da imate pored sebe! Ova tri horoskopska znaka će uvek biti uz vas!

Horoskop

Njih želite da imate pored sebe! Ova tri horoskopska znaka će uvek biti uz vas!

Podeli vest

Oni će biti uz vas i kad vam je dobro u životu, a posebno kada vam teže ide...

Devica

To su vedri i optimistični pojedinci koji rado pomažu drugima. Za njih ne postoji problem koji ne može da se reši, tako bar pristupaju svakoj poteškoći i daju sve od sebe da naprave nešto korisno. Njihov optimizam je jak i zarazan da neretko rešavaju stvari koje su mnogi davno otpisali kao nerešive.

Foto: Pixabay

 



U sebi imaju senzor koji se aktivira kad je draga osoba u problemu i potrebna joj je potpora i uteha. Jako cene iskrenost, pa je važno s pripadnicima ovog znaka da razgovarati otvoreno i iskreno, bez puno komplikovanja sa nebitnim detaljima.

Rak

Astrolozi ljude rođene u znaku Raka smatraju najrazumnijim, najljubaznijim i jos najetljivijim pojedincima na svetu. Oni su skloni druge ljude da stave na prvo mesto. Čak i u teškim vremenima tuđa dobrobit biće im važnija od lične. Rakovi su uvek spremni da pomognu, čak i ljudima koje možda nikad nisu videli. Oni jednostavno ne mogu da odbiju da pomognu nekome ko se nađe u nevolji.

Foto: Pixabay

 


Lav

Ljudi rođeni u ovom znaku nisu skloni da donose preuranjene zaključke, bez obzira u kakvoj situaciji se našli. Vrlo su pažljivi prema drugima i ne žele da nekoga povrede, ni rečima ni delima.

Lavove mnogi smatraju vrlo odanim prijateljima na koje se može osloniti. Oni će biti uz drage ljude i u najtežim vremenima, i ne samo to, daće sve od sebe da poboljšaju tu situaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17