• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. SEPTEMBRA! Vodolije su hronično ISCRPLJENE, a ova dva znaka će se OBOGATITI

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. SEPTEMBRA! Vodolije su hronično ISCRPLJENE, a ova dva znaka će se OBOGATITI

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narendoj nedelji

OVAN

PosaoPlanete u Devici upozoravaju vas da neko detaljno posmatra svaki vaš korak na poslu. U ovom periodu su sitnice još uvek jako bitne, pa budite oprezni sa potezima. Imaćete pregovore oko novog poslovnog partnerstva, ali ćete biti i neodlučni.

Ljubav – Nedostaje vam neko ko vam je drag, ali vam i prija distanca, jer vas posao najviše okupira u ovom periodu. Ukoliko ste slobodni, razmišljaćete o jednoj osobi vazdušnog znaka koja je ostavila snažan utisak na vas.

Zdravlje  - Osetljiv stomak.

 

BIK

Posao Venera u šestom polju pruža vam mogućnost da pokažete svoje sposobnosti na poslu. Bićete kreativni i zadovoljni dinamičnijom radnom atmosferom. Septembar ćete dobro startovati na radnom mestu i prijaće vam novi projekti.

Ljubav  - Partner je u fazi kada analizira vaše poteze, ali i taj period će ubrzo proći. Potrebno je više da izlazite, a manje da se zatrpavate u obaveze oko posla. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednu Devicu.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

Najtačniji nedelji horoskop

BLIZANCI

Posao – Mars u Devici kvari vam planove na poslu. Imate utisak da morate da se bavite detaljima koji vam se ne dopadaju, pa smatrate da trošite energiju na gluposti. Koliko god ulagali otpor prema promenama, to će sve da se promeni naredne nedelje.

Ljubav  - Imate priliku da uspostavite dobar odnos sa voljenom osobom, pa  čak i da se zaljubite. Ovo je lep period za proširenje porodice. Ukoliko ste slobodni, na mestu javnog tipa ćete imati poznanstvo sa Vagom.

Zdravlje – Slabije.

 

RAK

Posao – Iskoristite nedelju koja je pred vama za pregovore i kraća putovanja. Ukoliko treba da obavite važan razgovor, bilo telefonom ili uživo, sada je prava prilika. Pred vama je povoljna nedelja, koja nećete biti tako dobra sledeće sedmice, pa iskoristite ovaj period.

Ljubav – Čekate bolji period za ljubav. Iako ste na rečima jaki, emotivno još uvek niste spremni da se prepustite osobi do koje vam je stalo. Naredne nedelje se sve menja u vašu korist, pa budite strpljivi. Ukoliko ste u braku, biće nesporazuma oko stambenih pitanja.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Pixabay

LAV

Posao – Sunce u Devici donosi vam odličnu nedelju za finansije. Mars i Merkur u Vagi ukazuju na dobre vesti i vašu odlučnost da se posvetite stvarima koje su vam važne. Odlična je sedmica za potpisivanje ugovora i završavanje dokumenata. Budite oprezni u saobraćaju ako ste vozač.

Ljubav  - Konačno ste pronašli sa nekim zajednički jezik i to vam prija. Vi ste u stabilnoj fazi kada vam prija da imate nekog takvog pored sebe. Ovo je nedelja iskazivanja emocija, pa ćete uz otvorenost biti oduševljeni šta ćete sve saznati od voljene osobe. Neko će vam izjaviti ljubav.

Zdravlje – Odlično.

 

DEVICA

Posao – Merkur u drugom polju donosi vam finansijski dobitak! Ovo je mesec u kojem ćete profitirati! Baš kao i Lavovi, vi ćete isto biti zadovoljni finansijama. Na poslu je moguće da dobijete povišicu. Imaćete odličnu saradnju sa Vagama i Vodolijama. Uz to, na radnom mestu imate priliku da naučite nešto novo o tehnologijama.

Ljubav – Trudite se da razumete voljenu osobu, ali ste previše kritični i zbog toga dolazi do rasprava. Ukoliko nastavite da kritikujete partera za svaku sitnicu, odnos će biti znanto poljuljan. Probajte da pronađete kompromis u narednih desetak dana.

Zdravlje – Manjak energije.

 

VAGA

Posao – Merkur i Venera u vašem znaku donose vam pozitivan rasplet situacije. Stvari ćete odvijati u vašu korist i nemate razloga da se brinete. Iako imate utisak da poslovni partner nešto krije od vas, zapamtite da je ovo vaša nedelja i da ćete čuti samo dobre stvari.

Ljubav – Vi ste trenutno najprivlačnija osoba u zodijaku. Zbog toga ćete dobijati komplimente i razne poruke kojima će pokušati da vas osvoje. Prija vam flert na svaki način i pojedine Vage će se zaljubiti kao nikad do sada.

Zdravlje  - Česte promene raspoloženja.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao – Mars u Devici i dalje vam donosi snažnu podršku prijatelja u poslovnom smislu, ali u isto vreme se gomilaju i neizrečene stvari zbog kojih možete kasnije da zažalite. Iskrenost je ključ u ovom periodu i treba da pokušate da situaciju držite transparentno, naročito odnose koji su vam važni na poslu.

Ljubav – Imate tajnu simpatiju! Čak i uživate u tome, jer krijete svoja osećanja samo za sebe, pa vas privlači misterioznost čitave situcije. Radi se o osobi koja dobro izgleda i koja je veoma šarmantna. Ukoliko ta osoba nije slobodna, vodite računa u kakve odnose sa upuštate.

Zdravlje – Dobro.

 

STRELAC

Posao – Posao vas je dosta iscrpeo, tako da je odmor najbolje rešenje. Međutim, situacija če ovim tempom da potraje još desetak dana, a onda dolazi olakšanje sa manjim stresom. Već ćete da olabavite situaciju i prestanete da doživljavate stvari tako lično.

Ljubav – Iz druženja sa jednom osobom rodiće se ljubav. To je neko prema kome gajite osećanja kao prijatelju, ali će se ispostaviti da tu ima nešto više. Prijaju vam Device i Vage. Mešate ljubav i prijateljstvo i zbog toga će vam naredna sedmica biti uzbudljiva.

Zdravlje – Poboljšanje.

 

Foto: Pixabay

JARAC

Posao – Imate nove ambicije na poslu i po svaku cenu to želite da sprovedete u delo. Nije isključeno da priželjkujete promenu posla jer su vam očekivanja porasla u odnosu na prethodni period. Smatrate da vredite znatno više i očekujete bolju poziciju u karijeri. Imaćete saradnju sa Vagama.

Ljubav – Imaćete poznanstvo sa osobom koja je uspešna u svom poslu i to će vas oduševiti. Ne samo što je uspešna, nego i jer je atraktivnog izgleda. Flertujete preko posla. Moguće je zaljubljivanje na radnom mestu.

Zdravlje – Problemi sa bubrezima.

 

VODOLIJA

Posao – Nedelja koja je pred vama treba da se iskoristi za sponzostva ali i raspolaganje tuđom imovinom. Finansijski nećete imati brige jer imate dobar osećaj za detalje. Ovo je period ostvarivanja dobrih kontakata sa inostranim firmama. Imate priliku da naučite nešto novo o poslu koji radite.

Ljubav – Maštate o susretu sa jednom osobom koja je trenutno u drugom gradu ili državi. Ukoliko ste u braku, iskoristite ovaj period da pregovarate kako da uložite novac u nešto što vam je potrebno.

Zdravlje – Hronični umor i neispavanost.

 

RIBE

Posao – Sunce i Mars au Devici vam stvaraju otpor prema poslu, pa odbijate sve što nije po vašoj meri. Takođe, istina je da nadređeni pokušava da vam namete nešto sa čim se ne slažete. Probajte da sagledate stvari iz druge perspektive. Moguće je da ćete rešiti pitanje nasledstva.

Ljubav – Jedna osoba koja je razvedena planira susret sa vama. To je neko ko sedi na dve stolice i vodite računa u kakve veze se upuštate. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, problemi će iskrsavati jer ni vi, a ni partner niste u fazi sa kompromise.

Zdravlje – Veoma osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija