• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa/Informer.rs

08.09.2021

13:11

OČEKUJE IH NEVEROVATNA SREĆA! Ovi horoskopski znaci će PRONAĆI LJUBAV do kraja godine!

Shutterstock

Horoskop

OČEKUJE IH NEVEROVATNA SREĆA! Ovi horoskopski znaci će PRONAĆI LJUBAV do kraja godine!

Podeli vest

Ova četiri horoskopska znaka očekuje procvat na ljubavnom planu

Astrolozi ističu da će jesen i zima biti u atmosferi ljubavi i romantike, a ova 4 horoskopska znaka imaju posebnu sreću - moguće je da će do kraja 2021. godine pronaći srodnu dušu.

Lav

Lavove očekuje izuzetno zanimljiv period u ljubavi, bez obzira da li traže svoju srodnu dušu ili su je već pronašli. Do kraja 2021. godine vaš lični život će se nastaviti dinamično da se razvija. U prošlosti ste imali razne uspone i padove u romantičnoj sferi, ali sada vas očekuju mir i harmonija. Vaš neporecivi talenat i sjajna kreativnost zadiviće i privući nove simpatije. Osoba koja vam se dopada može poželeti da započetnete romantičnu vezu. Oni koji već imaju partnera moći će da pronađu taj polet u ljubavi koji će njihov odnos učiniti uzbudljivijim i srećnijim.

Devica

Mnoge Device će do kraja godine uživati u ljubavnim odnosima. Ova četiri meseca će jasno pokazati da su se svi dosadašnji napori isplatili. Čak i ako ste iskusili određene poteškoće, sada će radost i sreća zaceliti stare emotivne rane i dati vam priliku da dobijete nova krila ljubavi. Pred vama se otvara srećan romantičan put, bez obzira da li ste u vezi ili ne. Sve će dobiti dublji smisao, a pojaviće se i inspiracija da promenite život na bolje. Ako ste još sami, otpustite negativne emocije i prihvatite nova poznanstva.

Foto: Shutterstock

Ljubavni par

Škorpija

Sjajne vesti stižu za Škorpije. Pre nego što 2022. godina pokuca na vrata, očekuje vas mnogo zanimljivih događaja i romantičnih iznenađenja. Iskeniji ste u odnosu sa partnerom, o svemu pričate otvoreno i moguiće je da ćete baš tokom ovih meseci uspeti da rešite mnoge izazove. Sve teškoće će ostati iza: dolaze promene koje će stabilizovati i uskladiti odnose sa voljenom osobom, ali ih pretvoriti ih u vrednije i interesantnije. Ako ste sami, sada je idealna prilika da pronbađete osobu sa kojom će zima biti romantičnija.

Strelac

Strelčevi su takođe među srećnicima u ljubavnom smislu. Imaju dobre šanse da pronađu poznanika ili da postojeću vezu učine dubljom i ozbiljnijom. Ne osvrćite s ena prošlost, već idite napred i radujte s enovim prilikama. Budite dovoljno hrabri da izađete iz svoje zone komfora, postanite kreativni u ljubavi i pozitivne promene neće dugo čekati. Samo verujte u sebe, u ljubav i u svog partnera. Imate sreće: zvezde će vas aktivno podržati u ispunjenju romantičnih želja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17