• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

09.09.2021

11:33

ONI SU NAJVEĆI MANIPULATORI ZODIJAKA! Blizanci LAŽU, Lavovi se prave NAIVNI, a OVAJ znak će vas naterati da se osećate GLUPIM!

Shutterstock

Horoskop

ONI SU NAJVEĆI MANIPULATORI ZODIJAKA! Blizanci LAŽU, Lavovi se prave NAIVNI, a OVAJ znak će vas naterati da se osećate GLUPIM!

Podeli vest

Ovi horoskopski znaci važe za najveće manipulatore, a evo na koji način manipulišu drugima.

Blizanci

Ovo je ubedljivo najmanipulativniji znak Zodijaka, a drugima manipulišu tako što malo prilagode istinu onako kako njima odgovara – drugim rečima, lažu.

Oni umeju da racionalizuju laganje, da kažu da je to za neki viši cilj i da nemaju drugu opciju, ali zapravo laži koriste kako bi izmanipulisali druge.

Oni će vam možda reći da će uraditi nešto a da nemaju čak ni nameru da to urade, ili će neku situaciju prikazati mnogo strašnijom nego što jeste...

Foto: Shutterstock

Blizanci manipulišu tako što prilagode istinu onako kako njima odgovara

Škorpija

Škorpije su takođe opasni manipulatori, a najviše vole da upravljaju drugima tako što ih ubede da će "loše proći" ako se okrenu protiv Škorpije i traže odanost bez obzira na sve.

Takođe, svojim ponašanjem vam stavljaju do znanja da će vas izbaciti iz svog života, ako se ne slažete sa njima, što je prilično slično emocionalnom zlostavljanju. A ako do toga dođe, sve tajne koje ste rekli Škorpiji više se neće smatrati poverljivim...

Jarac

Najgora stvar koju Jarac radi da bi manipulisao ljudima je da vas natera da se osećate glupim.

Svoje znanje koriste da navedu druge da urade baš ono što oni hoće, a time što vas nateraju da mislite da ste glupi i da vam treba pomoć, navedu vas i da sledite njih i njihov plan.

Kada neko za sebe misli da je pametan i ima sampouzdanja, lakše će se suprotstaviti Jarcu, ali će ljudi rođeni u ovom znaku zato oslabiti vaše samopouzdanje da biste bili lakši za manipulaciju.

Lav

Lavovi su takođe majstori manipulacije, a omiljeni trik im je da se prave naivni.

Oni imaju dosta samopouzdanja, a ego ih ponekad natera da urade nešto zbog čega će drugi snositi posledice. Ali pošto su dobri manipulatori, ako osobe u znaku Lava urade nešto što je dobro za njih, a loše po druge, ubediće vas da je to dobro za obe strane.

Foto: Shutterstock

Jarčevi manipulišu tako što vas nateraju da se osećate glupim

Ribe

Najgora stvar koju Ribe rade kako bi manipulisale drugima je da ne preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Nije njihova krivica što se nešto desilo ili što je neko uznemiren... Ribe su samo radile svoj posao i bile u svom svetu...

Ponekad se stiče utisak da osobe rođene u ovom znaku ne smatraju sebe odgovornim za bilo šta jer su tako kreativne i posebne – i zbog toga ponekad drugi nadrljaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17