• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.09.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 15. SEPTEMBAR: DEVICE će biti povređene zbog ljubavi, VAGE očekuje uspeh na poslu, dok će OVAJ znak imati problema sa padom imuniteta!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 15. SEPTEMBAR: DEVICE će biti povređene zbog ljubavi, VAGE očekuje uspeh na poslu, dok će OVAJ znak imati problema sa padom imuniteta!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Ne volite da budete pasivni, ali trenutne okolnosti će vas naterati na to. POSAO: Moguće manje promene i nestabilnost posla. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Možete sresti nekog čija će vas lepota potpuno osvojiti. POSAO: Uspeh u svakom visokospecijalizovanom radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta. Pazite šta jedete.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguća je ljubavna afera sa nekim sa kim radite. POSAO: Možda ćete morati da radite dva posla istovremeno. ZDRAVLJE: Osetljivo grlo. Poradite na imunitetu.

RAK
LJUBAV: Posećivaćete mesta zabave i imati prilike da upoznate nekoga zanimljivog. POSAO: Nećete biti zadovoljni svojom situacijom. ZDRAVLJE: Povišen šećer u krvi.

LAV
LJUBAV: Privući će vas neko ko je dosta iskusnija osoba od vas. Zrelost je ono što vas sad osvaja. POSAO: Možete imati administrativnih problema. ZDRAVLJE: Povišena temperatura.

Foto: Pixabay

Horoskop

DEVICA
LJUBAV: Danas će vam osećanja biti vrlo intenzivna i zbog toga lako možete biti povređeni. POSAO: Moguće je da ćete dobiti novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA
LJUBAV: Vama je lako da se zaljubite jer vam se svi dive. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa lepotom i kreativnošću. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe. Pazite šta jedete.

ŠKORPION
LJUBAV: Očekujte sreću u ovoj oblasti, pogotovo ako ste muška Škorpija. POSAO: Možete imati novčanih problema zbog impulsivnog trošenja. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete sreće u ljubavi. Iskoristite povoljan period. POSAO: Dobar period za posao, pogotovo ako radite u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Imaćete prilike da sretnete nekog ko će vas opčiniti. POSAO: Vaš entuzijazam će biti takav kakav niste osetili već jako dugo. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

Foto: Pixabay

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Može doći do neplaniranog flerta sa nekim iz kruga prijatelja. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

RIBE
LJUBAV: Moguća tajna ljubav ili tajna afera. POSAO: Izbegavajte intimiziranje sa nadređenima, loše će uticati na posao. Moguća je finansijska dobit. ZDRAVLJE: Kostobolja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK DO OKTOBRA DOŽIVEĆE VELIKU PREKRETNICU
Horoskop

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK DO OKTOBRA DOŽIVEĆE VELIKU PREKRETNICU

Septembar je mesec pun izazova, bar tako tvrde astrolozi. Osećamo da nas leto još uvek nije napustilo, još uvek nam zraci Sunca greju kožu, a svi pričaju o letnjim doživljajima, vraćaju se sa odmora puni energije. To je razlog zašto je septembar jedan od najlepših meseci u godini, ali za jedan horoskopski znak on će biti i više od toga

14.09.2021

13:24

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija