• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. OKTOBRA! Ovnovima novi izvor ZARADE, Strelčevi FLERTUJU, a evo koji znak razmišlja o PRESELJENJU

Pixabay

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 4. DO 11. OKTOBRA! Ovnovima novi izvor ZARADE, Strelčevi FLERTUJU, a evo koji znak razmišlja o PRESELJENJU

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Iako retrogradni Merkur usporava vaše poslovne poduhvate, od kraja nedelje ulazite u povoljan period za finansije . Moguć je novi izvor zarade! Svako poslovno partnerstvo koje imate u ovom periodu je na tankom ledu. Probajte da ne terate inat.

Ljubav - Pokušavate da budete dominantni u odnosu sa partnerom ali vam ne ide. Ovo je nestabilan period u kojem će biti dosta rasprava i nerazumevanja. Nije dobar momenat za početak nove romanse. Od kraja nedelje možete lako da upoznate jednog Strelca.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Puno planeta u šestom polju donosi vam gužvu na poslu. Očekujte nove saradnike ali i one stare. Finansije će biti nestabilne zbog retrogradnog Merkura, pa ne nasedajte na obećanja o velikoj zaradi. Imaćete razgovor sa Strelcem o poslu.

Ljubav - Emocije su vam vezane za posao, odnosno za nekoga koga srećete preko posla. Nije idealno da se zaljubite u osobu sa kojom sarađujete, ali je moguće da se to dogodi. Ukoliko ste u braku, vreme je da promenite neke navike.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: pexels.com

Najtačniji nedeljni horoskop

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur vas mrači do 19.oktobra i to se odražava na sve sfere vašeg života, pa i na posao. Na poslu ćete imati podršku jedne Škorpije i to treba da iskoristite. Nije dobra nedelja za početak nečeg novog niti potpisivanje ugovora. Budite strpljivi sa važnim odlukama.

Ljubav - Na emotivnom planu vam je uzbudljivo jer ste upoznali razne osobe, ali su vam se vratile i neke iz prošlosti. Jedna osoba će vam predložiti da obnovite vezu.To nije pametno rešenje jer ćete iza 19.oktobra da se predomislite.

Zdravlje - Slabije.

 

RAK

Posao - Krajem nedelje Venera ulazi u šesto polje, pa dolazi do poboljšanja na radnom mestu. Međutim, ono što će vas najviše nervirati jeste što posao nosite kući. Imaćete dosta obaveza i kada prođe radno vreme, što će remetiit vaš lični mir.

Ljubav - Prijaju vam vazdušni znaci, iako možda nisu istog temperamenta kao vi. Javiće vam se bivša ljubav. To će vam prijati, ali pošto ste emotivno konfuzni nećete znati šta da mislite o tome.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Vama će nedelja krenuti dinamično i nema predaha. Ono što ćete primetiti jeste da vam fali slobodnog vremena za sebe. Telefon će vam non stop zvoniti i svako će želeti da sarađuje sa vama. Zbog retrogradnog Merkura ćete loši biti sa finansijama.

Ljubav - Od kraja nedelje Venera ulazi u Strelca, pa vam sledi serija romantičnih sastanaka. Ukoliko ste slobodni, imaćete zanimljivo poznanstvo na mestu javnog tipa. Prijaju vam Strelčevi, a Bikovi su vam izazov.

Zdravlje - Odlično.

 

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur kvari vam planove za novac, pa je nepovoljan period za bilo kakvo ulaganje. Imaćete manje novca nego što biste želeli. Javiće vam osoba sa kojom ste nekada sarađivali kako biste obnovili saradnju.

Ljubav - Vi ste sluđeni zbog retrogradnog Merkura, a partner ne zna kako da se nosi sa vama. Imajte u vidu da ste vi u lošijem stanju nego partner, a nemate razumevanja za njega. Nepovoljan periodu za obnavljanje starih veza.

Zdravlje - Lošije.

Foto: pexels.com

VAGA

Posao - Planetarna gužva u vašem znaku navodi vas na promene. Ovo je period promena u kojem ćete vi biti glavni inicijator, ali ćete zbog Merkura u vašem znaku često biti neodlučni. Venera u Strelcu donosi vam nove pregovore, ali vam je potrebna i podrška da procenite šta je racionalno u ovom periodu.

Ljubav - Često se raspravljate sa partnerom jer imate višak energije i potreban vam je novi izazov. Od kraja nedelje počećete da šaljete romantične poruke, a neko će vam iskazati svoja osećanja.

Zdravlje - Osetljivo.

 

ŠKOPRIJA

Posao - Mars u Vagi u polju tajni čini vas dekoncentrisanim na poslu. Vrlo ste nesigurni i ništa vam se ne radi. Ovih dana bukvalno čekate "da vam svane".  Nije isključeno da ćete biti svedok dešavanja nekih stvari na poslu, a trebale su da ostanu tajna.

Ljubav - Venera vam donosi nalet strasti, a do kraja nedelje ćete ljubav doživljavati više kroz korist. Odnosno, privlačiće vas osobe koje su ambiciozne i uspešne. Takođe, neko ko dolazi iz inostranstva najaviće vam susret.

Zdravlje - Nesanica i umor.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao  - Na poslu vam stižu odlične vesti u drugom delu nedelje. Bićete uspešni i dobro organizovani bez obzira na retrogradni Merkur. Imaćete i veliku podršku prijatelja. Ukoliko planirate da menjate posao, to je moguće od kraja sedmice jer će planete da rade za vas.

Ljubav - Neko ko vam se predstavlja kao prijatelj, vama je stalno u mislima. Venera ulazi u vaš znak, pa će biti flerta i strasti, pa nije isključeno da ćete da se zaljubite. Uživajte u novom poznanstvima i ne vraćajte se na staro.

Zdravlje - Bolje.

 

JARAC

Posao - Retrogradni Merkur doprinosi da vam isplivavaju stari problemi na poslu. Zbog toga ste prinuđeni da se borite sa "vetrenjačama" iz prošlosti, pa imate utisak da ne napredujete. Period je nepovoljan za bilo kakve nove projekte.

Ljubav - Očekuje vas tajna ljubav u ovom periodu. Sve više ćete početi da razmišljate o nekome ko vam je na neki način nedostupan. To može da bude Strelac u horoskopu.

Zdravlje - Slabo.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Planete nagoveštavaju da je vreme za promene, ali i putovanja. Razmišljate o preseljneju i to već duže vreme. Kada biste to mogli da organizujete sa poslom, to bi bilo idelano. Stižu vam dobre vesti iz inostranstva.

Ljubav - Putovanje sa voljom osobom je pravi izbor. Nije isključeno da ćete imati susret sa nekim ko dolazi sa putovanja. Prijaju vam Vage, ali i osobe koje su vam prijatelji. Iz prijateljskog odnosa može da se rodi ljubav.

Zdravlje - Dobro.

 

RIBE

Posao - U ovom periodu bavite se tuđim novcem! Zapravo, sponzorstva i novac za projekte su vaša glavna preokupacija. Iako je Merkur retrogradan, pa nepovoljno utiče na poslovno partnerstvo, ipak ćete uspeti da ostvarite neke planove. Poslovno niste loši, iako smatrate da zalužujete veću zaradu.

Ljubav - Retrogradni Merkur vam vraća staru ljubav, a vi ne znate kako da se postavite prema tome. Nije dobra opcija da se pomirite u ovom period sa nekim iz prošlosti. Na poslu ćete imati kratkotrajni flert.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija