• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sensa

14.10.2021

14:07

4 ZNAKA ĆE BITI NAJSREĆNIJA U 2022! Proverite da li vas čeka BLISTAVA BUDUĆNOST

Horoskop

4 ZNAKA ĆE BITI NAJSREĆNIJA U 2022! Proverite da li vas čeka BLISTAVA BUDUĆNOST

Podeli vest

Astrolozi nagoveštavaju da će 2022. godina itekako doneti sreću pojedinim znacima, odnosno, da Device, Vage, Vodolije i Škorpije očekuje svetla budućnost

Horoskop otkriva koja 4 znaka će imati najviše sreće u 2022. godini:

Devica

Vredni, ambiciozni i analitični predstavnici ovog znaka, imaće u 2022. godini više sreće nego u prethodnoj skoro za duplo. Na polsu vas očekuje razvoj projekata, sjajne ideje i razvoj planova koji odavno stoje u mestu. To ne znači da ćete biti maksimalno posvećeni polsu, jer ćete češće nego pre imati vremena da se zabavljate sa prijateljima, izlazite, flertujete, a možda čak pronađete i novu ljubav. Romansa koju Device započnu u 2022. godini mogu imati svetlu i blistavu budućnost.

Vaga

Od samog početka 2022. Vaga će osećati da je sreća na njihovoj strani. Bićete aktivni na polju karijere, preuzimate inicijativu i borite se za svoje ambicije. Bićete uspešni u raznim oblastima, a ukoliko s eu ovoj godini odlučite za neki hobi, očekuje va značajan napredak. Otvoriće se vrata raznim mogućnosti, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju finansija. U ljubavi je puno strasti i romantičlnih varnia, a neke Vage mogu se vratiti bivše, partneru, piše Sensa

Foto: pexels.com

Neki znaci ćeimati sreće u 2022!

Vodolija

Na profesionalnom polju događaji će se razvijati brzo i zanimljivo. Talas naglih promena može vas uplašiti i uznemiriti, ali će svakako biti nešto najdivnije što vam se u skorije vreme dogodilo. Uspećete da napravite balans između uma i srca, pokazujete bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu u ljubavi i porodičnim odnosima. Donećete mnoge racionalne odluke koje će imati sjajan efekat na budućnost. Uspešno izbegavate greške i nevolje na poslu, a podrška najbližih je nikad bolja i to vam posebno znači.

Škorpija

Nova poznanstva i dragocena iskustva očekuju vas u 2022. godini, predviđa horoskop. Škorpije će biti prilično aktivni u sklapanju prijateljstva, ali i uzimanju važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspeh na poslu. Postižete dobre rezultate u mnogim oblastima, a posebno vas raduje unapređenje koje može uslediti u narednoj godini. Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a usamljene Škorpije čeka jedan zanimljiv i emotivan period, ali na kraju će sve biti poput bajke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirjana

pre 2 godine

СВАКО ЈЕ КОВАЧ СВОЈЕ СРЕЋЕ БЕЗ ОБЗИРА КОЈИ ЈЕ ХОРОСКОПСКИ ЗНАК.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija