• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.10.2021

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 18. OKTOBAR: BLIZANCE očekuje pozitivna promena na poslu, a OVAJ znak će imati problema sa zdravljem!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 18. OKTOBAR: BLIZANCE očekuje pozitivna promena na poslu, a OVAJ znak će imati problema sa zdravljem!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN
LJUBAV: Danas ćete biti rastrzani između nekog ko vam je privlačan i nekoga ko vam nije toliko privlačan koliko emotivno blizak. POSAO: Veliki entuzijazam u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Moguća je negativna promena u ovoj sferi. Loša komunikacija sa partnerom ili prevara. POSAO: Problemi zbog promena u radnom procesu. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

BLIZANCI
LJUBAV: U vama se može dosta toga desiti danas, ali to neće imati preteranog uticaja na dešavanja oko vas. POSAO: Bez ulaganja napora uspećete da napravite pozitivnu promenu. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: U ovoj sferi će se uglavnom nastaviti isti trend. POSAO: Vaša poslovna situacija ne uspeva da ispuni vaša očekivanja, zbog čega imate finansijskih problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Pixabay

 

LAV
LJUBAV: Može se desiti da se u vaš život vrati neko koga ste voleli u prošlosti. POSAO: U dobrom ste periodu za špekulacije, kao i ostvarivanje dobiti od investicija. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

DEVICA
LJUBAV: Spontan i lak ulazak u komunikaciju sa osobama suprotnog pola. POSAO: Možete imati problema u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Promenljivo, posetite lekara.

VAGA
LJUBAV: Ništa se neće dešavati onako kako očekujete ili kako ste planirali. POSAO: Imaćete manjak energije i manjak entuzijazma za rad. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION
LJUBAV: Doživećete blokadu u sferi odnosa. Bićete nesposobni da jasno artikulišete osećanja. POSAO: Izbegnite neslaganje sa nadređenima i sa autoritetima ako je moguće. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Danas ćete imati potrebu da se povučete od sveta ili da odete na romantično putovanje s partnerom. POSAO: Problemi, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Slabije.

JARAC
LJUBAV: U ovom periodu ste usmereni na neke druge stvari u životu, ali ćete svejedno privući nečiju pažnju. POSAO: Uspeh ćete uglavnom moći da ostvarite u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Teško vam je da se zaljubite u ovom periodu. Nemate energije za nove ljubavne pohode. POSAO: Možete dobiti manji novac ili novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Pixabay

 

RIBE
LJUBAV: Dopašće vam se neko nov, s kim ćete imati zanimljivu komunikaciju. POSAO: Vaš entuzijazam nije na nivou, zbog čega ćete samo težiti da održite status kvo. ZDRAVLJE: Dobro.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija